reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mój brzuch identyko, chociaż widzę że powoli się okrągły robi bardzo nisko więc wiem że brzuszek ciążowy bliżej niż dalej
Ja też już widzę.... dziwnie się czuję, bo byłam płaska jak deska a teraz to sie bardzo szybko zmienia [emoji28] waga nie rośnie, ciągle 50 kg, ale brzuch tak [emoji28]

To szybko juz sie zaokragla u ciebie [emoji6] jestesmy na tym samym etapie a u mnie jeszcze nic sie nie dzieje a w pierwszej ciazy kolo 15tc cos sie zaokraglilo dopiero [emoji14]
Ja liczyłam na to, że mięśnie podtrzymają brzuch ale sie okazuje, że nic z tych rzeczy :D miałam w pasie 62cm a teraz już 66cm [emoji28] [emoji28] [emoji28] w sumie to trochę mnie to bawi bo jeszcze 9 tygodnia nie zaczęłam [emoji12]

Wyniki już odebrane:) , cukrzycy na szczęście nie ma:). Pozostałe wyniki tez w normie:) zgubiłam tylko kartkę ze skierowaniem i nie pamiętałam czy cytomagalie mam robić skoro w pierwszej ciąży już wyniki świadczyły o przebytej chorobie. Muszę znaleźć to skierowanie:) A wy jak myślicie?
A u mnie niestety wyniki na czczo powyżej normy :( Reszta ok. Czekam co lekarz mi napisze, bo w internecie już sobie zdiagnozowałam cukrzycę ;(

reklama
Do góry