Mój brzuch identyko, chociaż widzę że powoli się okrągły robi bardzo nisko więc wiem że brzuszek ciążowy bliżej niż dalejDziewczyny powiedzcie mi, też macie takie wzdęcia? Mi aż wstyd w opiętej bluzkę chodzićZobacz załącznik 909413
reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja też już widzę.... dziwnie się czuję, bo byłam płaska jak deska a teraz to sie bardzo szybko zmienia [emoji28] waga nie rośnie, ciągle 50 kg, ale brzuch tak [emoji28]Mój brzuch identyko, chociaż widzę że powoli się okrągły robi bardzo nisko więc wiem że brzuszek ciążowy bliżej niż dalej
U mnie waga też bez zmian ale brzuszek okrągły, od wzdęc i już nie tylko w końcu powoli 9 tydzień leci, to rośnie cośJa też już widzę.... dziwnie się czuję, bo byłam płaska jak deska a teraz to sie bardzo szybko zmienia [emoji28] waga nie rośnie, ciągle 50 kg, ale brzuch tak [emoji28]
Grabcia123
Ja ciekawa jestem czy teraz też będę lecieć w dół na wadze jak poprzednio.. Narazie mam problem z jedzeniem..
Pianistka1991
Nie spodziewałam się, że to tak szybko będzie widać [emoji39]U mnie waga też bez zmian ale brzuszek okrągły, od wzdęc i już nie tylko w końcu powoli 9 tydzień leci, to rośnie coś
Ja mialam takie przeczucie bo z synkiem w 12 tygodniu miałam już kuleczkeNie spodziewałam się, że to tak szybko będzie widać [emoji39]
Kaamilaaa
To szybko juz sie zaokragla u ciebie [emoji6] jestesmy na tym samym etapie a u mnie jeszcze nic sie nie dzieje a w pierwszej ciazy kolo 15tc cos sie zaokraglilo dopiero [emoji14]Nie spodziewałam się, że to tak szybko będzie widać [emoji39]
Pianistka1991
Ja liczyłam na to, że mięśnie podtrzymają brzuch ale sie okazuje, że nic z tych rzeczy miałam w pasie 62cm a teraz już 66cm [emoji28] [emoji28] [emoji28] w sumie to trochę mnie to bawi bo jeszcze 9 tygodnia nie zaczęłam [emoji12]To szybko juz sie zaokragla u ciebie [emoji6] jestesmy na tym samym etapie a u mnie jeszcze nic sie nie dzieje a w pierwszej ciazy kolo 15tc cos sie zaokraglilo dopiero [emoji14]
Wiol86
A u mnie niestety wyniki na czczo powyżej normy Reszta ok. Czekam co lekarz mi napisze, bo w internecie już sobie zdiagnozowałam cukrzycę ;(Wyniki już odebrane , cukrzycy na szczęście nie ma. Pozostałe wyniki tez w normie zgubiłam tylko kartkę ze skierowaniem i nie pamiętałam czy cytomagalie mam robić skoro w pierwszej ciąży już wyniki świadczyły o przebytej chorobie. Muszę znaleźć to skierowanie A wy jak myślicie?
reklama
Nat Bluebell
W takim wypadku powtarza się badanie żeby potwierdzić ew. cukrzycę.A u mnie niestety wyniki na czczo powyżej normy Reszta ok. Czekam co lekarz mi napisze, bo w internecie już sobie zdiagnozowałam cukrzycę ;(