Madelaine701
Fanka BB :)
Nie codziennie, ale jak się trochę poschylam to tez boląBolą mnie bardzo krzyże też tak macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie codziennie, ale jak się trochę poschylam to tez boląBolą mnie bardzo krzyże też tak macie?
Ja zamarzam co wieczór, chyba ze zmęczenia.Laski Wam też tak zimno wieczorami? Od paru dni zauważyłam, że ciało mam gorące a strasznie mi zimno. W domu mam ciepło
No to może jednorazowo tak. Jeśli będzie nawracać to powiedz lekarzowi o tym.W poprzedniej ciąży miałam badany to było wszystko ok
Bardzo wcześnie ten test. Ja będę miała pierwszy ok 20tcA ja lecę na test glukozowy, bo miałam podejrzanie wysoką glukozę w ostatnim badaniu. To jest najgorsze badanie w całej ciąży a mnie się trafiło, że będę je mieć dwa razy
Robię hennę zawsze, więc spokoA i jeszcze żeby było śmieszniej jadę z takim odrostem, że aż wstyd. Farbujecie włosy? Kupiłam w aptece farbę ziołową, a i tak się bałam farbować[emoji12]
Powodzenia! Mnie to czeka ale dużo później.Ja stoję właśnie w kolejce w laboratorium i czekam na piersze badania laboratoryjne. W tym obciążenie glukoza, bo w pierwszej ciąży miałam cukrzyce. Jest tak ogromna kolejka, ze ciężko na głodniaka będzie wytrzymać tyle czasu )
Ja nie mogę się doczekać poniedziałku, pewnie w nocy już nie będę mogła spać... Napewno wszystko będzie u nas dobrze trzymam kciukiJa zamarzam co wieczór, chyba ze zmęczenia.
No to może jednorazowo tak. Jeśli będzie nawracać to powiedz lekarzowi o tym.
Bardzo wcześnie ten test. Ja będę miała pierwszy ok 20tc
Robię hennę zawsze, więc spoko
Powodzenia! Mnie to czeka ale dużo później.
W ogóle dziś chyba pierwszy raz od dwóch tygodni nie jest mi niedobrze zjadłam duże śniadanie i lunch
Już się denerwuje przed jutrzejszym badaniem
Witaj! Będziesz miała fajną gromadkę [emoji7] ja mam prawie 7-letnią córcię. To moja druga ciąża [emoji4]Czesc dziewczyny. Przypadkiem tu trafilam i mozliwe ze zostane
A wiec mam 3dzieci (13,10 i 1) no i teraz 7tydz. Do lekarza za 2tyg.
Boje sie jak cholera jak sobie poradze i wogole wszystko mnie przerasta.
Czy są tu mamy z czworka dzieci?
To moja pierwsza ciaza, ale dziecko juz mam - wlasnie siedzi obok mnie i gra na konsoli, 182 cm wzrostu, broda i nosi obraczkeCzesc dziewczyny. Przypadkiem tu trafilam i mozliwe ze zostane
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To moja pierwsza ciaza, ale dziecko juz mam - wlasnie siedzi obok mnie i gra na konsoli, 182 cm wzrostu, broda i nosi obraczke
Witaj [emoji257] bedziesz miala wesoło z taka gromadka [emoji5][emoji173]Czesc dziewczyny. Przypadkiem tu trafilam i mozliwe ze zostane
Dzięki dziewczyny, a bierzecie coś na to??Codziennie ;(