reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jedna z BB Mamuś przeżywa straszliwy dramat i potrzebuje pomocy - finansowej, wiec jak możecie dołożyć złotówkę to to zróbcie, Może któraś będzie mogła pomóc. Tutaj lin Link do: Uciec od przeszczepu | zrzutka.pl . Julka jest nastolatką z najcięższą formą mucowiscydozy, ile będzie jeszcze żyła nie wiadomo:( Natomiast mama robi co może , żeby zadbać o jej komfort i trudno się dziwić. Ma jeszcze starszą córkę- 18-letnią i najmłodszą Oleńkę urodzoną w styczniu tego roku. Teraz się okazało, że Ola nie ma jednej nerki, więc tak naprawdę ta dziewczyna spędza czas głownie w szpitalach. Bardzo jej współczuję, bo to koszmar,

Wiadomość od aniaslu przesyłam dalej.
Link do: Uciec od przeszczepu | zrzutka.pl

Cześć dziewczynki
Ja też już 6tc. Mam 8letniego syna ale jestem też po 4ch poronieniach. Co prawda byłam u lekarza w poniedziałek i nie wzięłam l4, to wczoraj wylądowałam na IP gdzie Pani doktor jie stwierdziła krwawienie. Dzwoniłam już do swojego gin jutro na 19.30mam wizytę i biorę l4 będę leżeć .. Choć ciężko mi sobie to wyobrazić dzisiaj..
Nie śledzę wątku od początku czy bierzecie jakieś leki??

Dziewczyny mam takie pytanie, czytałam u mamaginekolog, że Bhcg w dniu spodziewanej miesiączki wynosi około 200, u mnie wynosiło 3 dni przed ponad 500, a w dniu ponad 1000. Jak to jest z tymi wynikami? Czy w takim razie ciąża może być starsza niż wskazuje data Om? Czy Bhcg w takiej sytuacji nic nie znaczy? :)

Dziewczyny mam takie pytanie, czytałam u mamaginekolog, że Bhcg w dniu spodziewanej miesiączki wynosi około 200, u mnie wynosiło 3 dni przed ponad 500, a w dniu ponad 1000. Jak to jest z tymi wynikami? Czy w takim razie ciąża może być starsza niż wskazuje data Om? Czy Bhcg w takiej sytuacji nic nie znaczy? :)
Beta moze byc bardzo różna, to bardzo indywidualna kwestia [emoji6] niektóre dziewczyny w terminie @ maja np 20-50 a moja koleżanka w terminie @ miala ponad 11tysięcy![emoji6]

Może owulacja była szybciej? Nie jestem eskpertem, ale u każdej kobiety chyba wzrasta inaczej :p

reklama
Do góry