reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jedna z BB Mamuś przeżywa straszliwy dramat i potrzebuje pomocy - finansowej, wiec jak możecie dołożyć złotówkę to to zróbcie, Może któraś będzie mogła pomóc. Tutaj lin Link do: Uciec od przeszczepu | zrzutka.pl . Julka jest nastolatką z najcięższą formą mucowiscydozy, ile będzie jeszcze żyła nie wiadomo:( Natomiast mama robi co może , żeby zadbać o jej komfort i trudno się dziwić. Ma jeszcze starszą córkę- 18-letnią i najmłodszą Oleńkę urodzoną w styczniu tego roku. Teraz się okazało, że Ola nie ma jednej nerki, więc tak naprawdę ta dziewczyna spędza czas głownie w szpitalach. Bardzo jej współczuję, bo to koszmar,

Wiadomość od aniaslu przesyłam dalej.
Link do: Uciec od przeszczepu | zrzutka.pl

Cześć dziewczynki
Ja też już 6tc. Mam 8letniego syna ale jestem też po 4ch poronieniach. Co prawda byłam u lekarza w poniedziałek i nie wzięłam l4, to wczoraj wylądowałam na IP gdzie Pani doktor jie stwierdziła krwawienie. Dzwoniłam już do swojego gin jutro na 19.30mam wizytę i biorę l4 będę leżeć .. Choć ciężko mi sobie to wyobrazić dzisiaj..
Nie śledzę wątku od początku czy bierzecie jakieś leki??

Dziewczyny mam takie pytanie, czytałam u mamaginekolog, że Bhcg w dniu spodziewanej miesiączki wynosi około 200, u mnie wynosiło 3 dni przed ponad 500, a w dniu ponad 1000. Jak to jest z tymi wynikami? Czy w takim razie ciąża może być starsza niż wskazuje data Om? Czy Bhcg w takiej sytuacji nic nie znaczy? :)

Dziewczyny mam takie pytanie, czytałam u mamaginekolog, że Bhcg w dniu spodziewanej miesiączki wynosi około 200, u mnie wynosiło 3 dni przed ponad 500, a w dniu ponad 1000. Jak to jest z tymi wynikami? Czy w takim razie ciąża może być starsza niż wskazuje data Om? Czy Bhcg w takiej sytuacji nic nie znaczy? :)
Beta moze byc bardzo różna, to bardzo indywidualna kwestia [emoji6] niektóre dziewczyny w terminie @ maja np 20-50 a moja koleżanka w terminie @ miala ponad 11tysięcy![emoji6]

Może owulacja była szybciej? Nie jestem eskpertem, ale u każdej kobiety chyba wzrasta inaczej :p

reklama
Do góry