Kaamilaaa
Fanka BB :)
Taka poduszke to ja sobie sama zrobie chyba w przyszlym miesiącu [emoji6]Ojjj tak, poduszka do spania jest cudowna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka poduszke to ja sobie sama zrobie chyba w przyszlym miesiącu [emoji6]Ojjj tak, poduszka do spania jest cudowna
A jeśli chodzi o rzeczy, które są zbędne? Bo jak się wjedzie do sklepu to tyle tych rzeczy, ale czy na pewno wszystko jest potrzebne?
Super kochana !:*Dziewczyny ja już po wizycie. Jestem w szoku bo w 5+4 Jest już zarodek i widziałam mały pikselek serduszko bijące!! Zobacz załącznik 908734
Po cichu liczę na dziewczynkę, fajnie by było mieć parkęA co byś wolała? Ja też mam styczniaka 2017
Beta moze byc bardzo różna, to bardzo indywidualna kwestia [emoji6] niektóre dziewczyny w terminie @ maja np 20-50 a moja koleżanka w terminie @ miala ponad 11tysięcy![emoji6]Dziewczyny mam takie pytanie, czytałam u mamaginekolog, że Bhcg w dniu spodziewanej miesiączki wynosi około 200, u mnie wynosiło 3 dni przed ponad 500, a w dniu ponad 1000. Jak to jest z tymi wynikami? Czy w takim razie ciąża może być starsza niż wskazuje data Om? Czy Bhcg w takiej sytuacji nic nie znaczy?
Może owulacja była szybciej? Nie jestem eskpertem, ale u każdej kobiety chyba wzrasta inaczejDziewczyny mam takie pytanie, czytałam u mamaginekolog, że Bhcg w dniu spodziewanej miesiączki wynosi około 200, u mnie wynosiło 3 dni przed ponad 500, a w dniu ponad 1000. Jak to jest z tymi wynikami? Czy w takim razie ciąża może być starsza niż wskazuje data Om? Czy Bhcg w takiej sytuacji nic nie znaczy?