reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Wow! Ja tylko na święta takie cuda wyczyniam :p

Przynajmniej masz wszystko umówione :) jakoś zleci

O rany GRATULACJE! ❤️❤️ Ależ niespodzianka! A macie w rodzinie bliźniaki?

To jakbym siebie czytała :p tylko ja na zwolnienie nie pójdę.

Niestety ja mam teraz 70E a bolą tak że spać nie mogę :p i to po dwóch latach karmienia wcześniej

Trzymam za Ciebie wszystkie kciuki i modlę się żeby było dobrze ❤️

Ja mam za to dużą ochotę i nawet ból cyckow mi nie przeszkadza, tylko ostatnio podczas seksu jakoś lekko mnie uciskalo w środku..

W ogóle nie wytrzymam chyba do tej niedzieli!

Tak, mój dziadek ma siostrę bliźniaczkę i moja kuzynka ma bliźniaki :)

Ja wlasnie dlatego poszlam spac zeby oszczedzic sobie rzyganka [emoji854] bo zoladek mnie bolal, nie mdlilo mnie tylko bolało wiec wolalam isc spac [emoji854]
To miło :) ja niestety jeszcze godzinę muszę tu siedzieć :p

Czuję się bardzo dobrze. Jedynie bolą mnie delikatnie piersi, mam napady gorąca i jestem nieco rozdrażniona ostatnio :) Ale ogólnie jak narazie nie narzekam. Poprzednią ciążę przechodziłam podobnie na samym początku.
No to oby tak dalej! Bo ja te ciążę przechodzę kompletnie inaczej niż poprzednie.
Tak, mój dziadek ma siostrę bliźniaczkę i moja kuzynka ma bliźniaki :)
No to wszystko jasne :)

Dziewczyny mam pytanie, piszecie sporo o tych krwawieniach, z tego co widzę to dość normalne zjawisko. Ja jestem 6 dni po spodziewanej @,wszystko z beta na razie ok ale obsesyjnie ostrze na papier czy wszystko jest dobrze póki co krwi brak :)czy mam się nastawić że wcześniej czy później coś się pojawi? Boję się jakoś takiego widoku. Dodam że to moja pierwsza ciąża

reklama
Dziewczyny mam pytanie, piszecie sporo o tych krwawieniach, z tego co widzę to dość normalne zjawisko. Ja jestem 6 dni po spodziewanej @,wszystko z beta na razie ok ale obsesyjnie ostrze na papier czy wszystko jest dobrze póki co krwi brak :)czy mam się nastawić że wcześniej czy później coś się pojawi? Boję się jakoś takiego widoku. Dodam że to moja pierwsza ciąża
Lepiej zeby sie nie pojawiło[emoji6] ale np moze cos sie pojawic po seksie albo po badaniu, jesli to brazowa wydzielina to raczej nic złego ale jeśli czerwona zywa krew to nie panikowac ale lepiej od razu do lekarza sie zgłosić [emoji6]

Do góry