Nat Bluebell
Fanka BB :)
Ja z pół, więc spoko, ale nie wiem czy finansowo dam radę.Ja mam za daleko , ponad godzine jazdy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z pół, więc spoko, ale nie wiem czy finansowo dam radę.Ja mam za daleko , ponad godzine jazdy
Ja z pół, więc spoko, ale nie wiem czy finansowo dam radę.
Hej, zapraszamy to twoja pierwsza ciąża czy masz już dzieci?Witam, chciałabym do Was dołączyć jeśli można Ponad tydzień temu zrobiłam 3 testy, wszystkie pozytywne Według om termin wychodzi na 19 czerwca (moje urodziny)
Ja płacę £ 130 za usg z konsultacją, zapytam jak wyjdzie prowadzenie ciąży.No właśnie, wizyta i usg ciąży 6+ kosztuje 120 € a usg ciąży 11-14 to kosz 200€
Hej, zapraszamy to twoja pierwsza ciąża czy masz już dzieci?
U mnie okropne krwawienie. Ze skrzepami . Jutro mam wizytę. Mówiła mi moja ginekolog ze oprócz leków nic nie możemy zrobić i żebym jutro przyszła
Aleeee pospalam [emoji5] prawie dwie godziny... nie wierzę [emoji854] a czuje sie jak nowo narodzona
No to pięknie jak się czujesz?Mam już półtora rocznego synka O druga ciążę staraliśmy się 4 cykle
Zazdroszczę, bo ja tu zdycham i nie wiem czy się prędzej porzygam czy zasnęAleeee pospalam [emoji5] prawie dwie godziny... nie wierzę [emoji854] a czuje sie jak nowo narodzona
Ja wlasnie dlatego poszlam spac zeby oszczedzic sobie rzyganka [emoji854] bo zoladek mnie bolal, nie mdlilo mnie tylko bolało wiec wolalam isc spac [emoji854]No to pięknie jak się czujesz?
Zazdroszczę, bo ja tu zdycham i nie wiem czy się prędzej porzygam czy zasnę