reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Kurcze, Wy to macie przynajmniej jakieś objawy, a ja nic.. Aż się zastanawiam czy wszystko jest w porządku. Czasami boli mi podbrzusze tak jak na okres. I właściwie tyle..
A. I jak nigdy nie jadłam słodyczy tak teraz dzień w dzień muszę coś dziabnąć :)
Nie martw się, ja też nie mam całego spektrum objawów, jedyne co to ból piersi i czasem delikatne mdłości (ale takie miewałam też przed ciąża z osłabienia, niewyspania, czy czasem na kacu [emoji39] ). Też mi słodycze lepiej wchodzą [emoji2]

reklama
Witam dziewczyny :)
Ja po śniadaniu, zjadłam na szybko żeby nie mdliło :) co do kawy to przed ciąża piłam dobre 5 kaw dziennie a teraz ani jednej, nie smakuje mi i boli mnie po niej bardziej głowa.... :/

W ogóle czy was też tak głowa non stop boli, mnie ciągle taki dziwny ból czy ucisk dokucza :(
Mnie głowa bolała po dniu wrażeń jak rodzicom dobre wieści przekazywaliśmy ;) ale to pewnie emocje.
Gdzieś czytałam, że ból głowy w ciąży zwiastuje chłopca, w co tak ostatecznie raczej nie wierzę [emoji39]

Kurcze, Wy to macie przynajmniej jakieś objawy, a ja nic.. Aż się zastanawiam czy wszystko jest w porządku. Czasami boli mi podbrzusze tak jak na okres. I właściwie tyle..
A. I jak nigdy nie jadłam słodyczy tak teraz dzień w dzień muszę coś dziabnąć :)
Nie martw sie :) Specjalnie pytalam o to lekarza teraz w poniedzialek bo mnie nawet slawne mdlosci nie mecza. Powiedziala, ze sa kobiety, ktorym nic w ciazy nie dokucza. Powinnam sie cieszyc a nie martwic, ze omija mnie caly dzien wymiotow. W sumie ma racje ;)
Poza tym moze byc tak, ze nic nam nie jest, a potem jak da czadu, to bedziemy plakac, ze sie upominalysmy ;)

Uspokoiłyście mnie trochę.
27 października idę na kolejną wizytę i mam nadzieję, że usłyszę piękne serduszko. Póki co biorę leki i musi być dobrze. Mamy jakąś listę ciężarówek? :)

Ja też nie mam żadnych objawów raczej[emoji6] nawet piersi mnie za bardzo nie bolą.

Uspokoiłyście mnie trochę.
27 października idę na kolejną wizytę i mam nadzieję, że usłyszę piękne serduszko. Póki co biorę leki i musi być dobrze. Mamy jakąś listę ciężarówek? :)
Na wątku "Poznajmy się" jest pierwszy post, w którym jest lista terminów porodów. :)
Kaamilaaa, dałabyś radę to uaktualnić? :)

reklama
Do góry