reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Kurcze, Wy to macie przynajmniej jakieś objawy, a ja nic.. Aż się zastanawiam czy wszystko jest w porządku. Czasami boli mi podbrzusze tak jak na okres. I właściwie tyle..
A. I jak nigdy nie jadłam słodyczy tak teraz dzień w dzień muszę coś dziabnąć :)
Nie martw się, ja też nie mam całego spektrum objawów, jedyne co to ból piersi i czasem delikatne mdłości (ale takie miewałam też przed ciąża z osłabienia, niewyspania, czy czasem na kacu [emoji39] ). Też mi słodycze lepiej wchodzą [emoji2]

reklama
Witam dziewczyny :)
Ja po śniadaniu, zjadłam na szybko żeby nie mdliło :) co do kawy to przed ciąża piłam dobre 5 kaw dziennie a teraz ani jednej, nie smakuje mi i boli mnie po niej bardziej głowa.... :/

W ogóle czy was też tak głowa non stop boli, mnie ciągle taki dziwny ból czy ucisk dokucza :(
Mnie głowa bolała po dniu wrażeń jak rodzicom dobre wieści przekazywaliśmy ;) ale to pewnie emocje.
Gdzieś czytałam, że ból głowy w ciąży zwiastuje chłopca, w co tak ostatecznie raczej nie wierzę [emoji39]

Kurcze, Wy to macie przynajmniej jakieś objawy, a ja nic.. Aż się zastanawiam czy wszystko jest w porządku. Czasami boli mi podbrzusze tak jak na okres. I właściwie tyle..
A. I jak nigdy nie jadłam słodyczy tak teraz dzień w dzień muszę coś dziabnąć :)
Nie martw sie :) Specjalnie pytalam o to lekarza teraz w poniedzialek bo mnie nawet slawne mdlosci nie mecza. Powiedziala, ze sa kobiety, ktorym nic w ciazy nie dokucza. Powinnam sie cieszyc a nie martwic, ze omija mnie caly dzien wymiotow. W sumie ma racje ;)
Poza tym moze byc tak, ze nic nam nie jest, a potem jak da czadu, to bedziemy plakac, ze sie upominalysmy ;)

Uspokoiłyście mnie trochę.
27 października idę na kolejną wizytę i mam nadzieję, że usłyszę piękne serduszko. Póki co biorę leki i musi być dobrze. Mamy jakąś listę ciężarówek? :)

Ja też nie mam żadnych objawów raczej[emoji6] nawet piersi mnie za bardzo nie bolą.

Uspokoiłyście mnie trochę.
27 października idę na kolejną wizytę i mam nadzieję, że usłyszę piękne serduszko. Póki co biorę leki i musi być dobrze. Mamy jakąś listę ciężarówek? :)
Na wątku "Poznajmy się" jest pierwszy post, w którym jest lista terminów porodów. :)
Kaamilaaa, dałabyś radę to uaktualnić? :)

reklama
Do góry