Kaamilaaa
Fanka BB :)
Zrobione [emoji6]Na wątku "Poznajmy się" jest pierwszy post, w którym jest lista terminów porodów.
Kaamilaaa, dałabyś radę to uaktualnić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobione [emoji6]Na wątku "Poznajmy się" jest pierwszy post, w którym jest lista terminów porodów.
Kaamilaaa, dałabyś radę to uaktualnić?
Mnie wcale nie bolą więc normalne pamiętam w ciąży z synem bardzo bolały, a nagle koło 9 tc przestały, do wizyty robiłam w gacie że coś nie tak ale oczywiście okazało się wszystko w najlepszym porządkuDziewczyny a to normalne ze czasami piersi bola a czasami nie ??? Ostatnie kilka dni bolały, zwlaszcza przy dotyku a teraz moge sciskac i nic [emoji17]
Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]Dziewczyny a to normalne ze czasami piersi bola a czasami nie ??? Ostatnie kilka dni bolały, zwlaszcza przy dotyku a teraz moge sciskac i nic [emoji17]
Ja też nie mam żadnych objawów raczej[emoji6] nawet piersi mnie za bardzo nie bolą.
Ja mam z natury duże więc już mi wystarczy [emoji23]Mnie też piersi nie bolą. Jedynie są tak fajne powiększone
No ja tez wielkich nie mam [emoji6][emoji57]Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]
No wlasnie mnie ostatnio bolaly bardzo i od wczoraj nagle przestaly o oczywiscie swiruje i sie boje [emoji17]Mnie wcale nie bolą więc normalne pamiętam w ciąży z synem bardzo bolały, a nagle koło 9 tc przestały, do wizyty robiłam w gacie że coś nie tak ale oczywiście okazało się wszystko w najlepszym porządku
Ja dzisiaj wizyta u endokrynologa a później na spowiedź przed chrzcinamiDzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?