reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny a to normalne ze czasami piersi bola a czasami nie ??? Ostatnie kilka dni bolały, zwlaszcza przy dotyku a teraz moge sciskac i nic [emoji17]

Dziewczyny a to normalne ze czasami piersi bola a czasami nie ??? Ostatnie kilka dni bolały, zwlaszcza przy dotyku a teraz moge sciskac i nic [emoji17]
Mnie wcale nie bolą więc normalne :) pamiętam w ciąży z synem bardzo bolały, a nagle koło 9 tc przestały, do wizyty robiłam w gacie że coś nie tak ale oczywiście okazało się wszystko w najlepszym porządku

Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]
No ja tez wielkich nie mam [emoji6][emoji57]
Mnie wcale nie bolą więc normalne :) pamiętam w ciąży z synem bardzo bolały, a nagle koło 9 tc przestały, do wizyty robiłam w gacie że coś nie tak ale oczywiście okazało się wszystko w najlepszym porządku
No wlasnie mnie ostatnio bolaly bardzo i od wczoraj nagle przestaly o oczywiscie swiruje i sie boje [emoji17]

Dziewczyny, nie ma co sie stresowac jesli na jeden dzien znikna mdlosci czy przestana bolec piersi, jesli z tydzien to sie utrzyma to jest powod do zmartwien, wiem jak sie stresowalam w cizach, ze nie mdli itp, ale wiecie co-w pierwszej tej straconej ciazy jak juz nie bilo serduszko to mialam mdlosci, wiec utrzymywala sie beta i w szoku bylam, ze mimo obumarlej ciazy czulam sie jakbym w niej byla. W ciazy z synkiem mdlilo mnie strasznie, byly tez wymioty, moja lekarka mowila, ze tak znerwicowanej pacjentki nie miala, beczalam od wejscia na kozetke, tak sie balam o dziecko.

reklama
Mnie bolą cały czas i swędza. Też mam małe i mam nadzieję, że już mi większe nie u rosną, bo będę się źle czuła. Co do jedzenia to dla mnie obojętne, jedynie sledzie mi wchodzą i kawa, o tak! :)

Do góry