reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie taka decyzja póki co bo boję się o glukoze wysoka, u mnie w rodzinie są niestety przypadki cukrzycy, nawet ciążowej gdzie trzeba było wstrzykiwac insulinę :sad:a kawa to tak po prostu, bo piłam zawsze w pracy z Expressu czarna mocną a rozpuszczalna w domu już nie ten sam smak :-) :)
Jesna mocna czarna nie zaszkodzilaby Ci, ale oczywiście to Twoja ciąża i Twoja decyzja! ;)

reklama
Ale super [emoji173][emoji173] gratulacje podwójne [emoji173][emoji173][emoji8][emoji8]Mi moja gin umowi bo ona sama nie wykonuje bo nie ma certyfikatu ale jej kolezanka z którą prowadzi drugi gabinet w innym mieście ma uprawnienia[emoji6]Ja nie jestem spiaca ani w dzien ani w nocy, dzis w nocy budzilam sie co chwile i po 6 juz nie umialam zasnąć. Teraz bedzie dobrze [emoji8][emoji8]
Ja tez jeszcze nie bylam na wizycie i tez ide w poniedziałek [emoji6]Nie martw sie [emoji8] bedzie dobrze
Ja tez sie nie czuje jak w ciazy, mnie nawet podbrzusze nie boli ani mnie nie mdli kolejny dzień, nawet piersi mnie nie bola..Ja kawy juz nie pije [emoji6]
Mielismy isc dzis na grzyby ale nie wiem czy mi sie chce [emoji57]
Zreszta termometr za oknem pokazuje -2° wiec chyba nie chce mi sie wychodzić [emoji57]
To będziemy trzymać kciuki za siebie nawzajem [emoji110]

Dzień dobry :) ja też zaraz śniadanie i kawa. Dziś jadę do pracy (szkoły) nieco później bo dzieciaki chorują.. na moje szczęście rodzice poszli po rozum do glowy i nie przysyłają ich do mnie na fortepian w takim stanie. :)
A jutro o 15.00 pierwsza wizyta, już mnie powoli stres łapie.. ;)
Ooo to juz tuz tuz, zaciskam już dzisiaj kciuki. Kurcze ale sie rozkreca ten wątek. Bardzo dobrze ze nie przysylaja zakochanych, zasmarkanych. Musisz dbać o siebie.

U mnie taka decyzja póki co bo boję się o glukoze wysoka, u mnie w rodzinie są niestety przypadki cukrzycy, nawet ciążowej gdzie trzeba było wstrzykiwac insulinę :sad:a kawa to tak po prostu, bo piłam zawsze w pracy z Expressu czarna mocną a rozpuszczalna w domu już nie ten sam smak :-) :)
Ja tez nie pije juz kawy [emoji6] w pierwszej ciąży mnie odrzucilo tak ze nawet zapach juz mnie męczył a balam sie jak ogranicze bo przed pilam do 10 kaw dziennie... [emoji57]
Teraz pilam 2-3 dziennie ale od poczatku ograniczalam do jednej slabej a teraz nie chce wcale [emoji6]

A co do slodyczy to ja za bardzo nie mam ochoty [emoji57] dla mnie to odmiana bo w pierwszej ciazy dzien bez ciasta czy batonikow to dzien stracony [emoji14]

reklama
Dla mnie kawa to ósmy cud świata. A teraz to już wogole z daleka czuje ten zapach. Co do słodkiego do kawy i owszem ale pozniej już nic nie tykam. Jeśli chodzi o zachcianki to z pewnością jedno jest pewne śledzie mogłabym popijać kawą hahahahaha.
Zmykam do pracy odezwę się po południu. Miłego dnia dziewczyny[emoji4]

Do góry