reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Ja wczorajsm odebrałam wyniki, niektóre lekko poniżej inne lekko powyżej normy. Jutro jade do endokrynologa mam nadzieje, że mi wszystko objaśni z tymi wynikami. A póki co czuję sie dobrze, apetyt dopisuje.. jedyne co to senna jestem
marla015
no to super. wazne ze wszystko jest w obrebie granic z ta sennoscia to chyba juz taki urok ja spie po 12 godzin jeszcze po południu godzinkeJa wczorajsm odebrałam wyniki, niektóre lekko poniżej inne lekko powyżej normy. Jutro jade do endokrynologa mam nadzieje, że mi wszystko objaśni z tymi wynikami. A póki co czuję sie dobrze, apetyt dopisuje.. jedyne co to senna jestem
Dziewczyny 3d w 12 Tc by zbadać przeziernosc karku. Chyba że coś się zmieniło od tych dobrych 6 lat...?? Jeśli chodzi o sika ie, to w poprzedniej ciąży tragedia... Non stop zapalenie pęcherza pomagało prouro C i woda z cytryną.
Kaamilaaa
Ale w 3d to chyba tak bardziej dla siebie chcesz robic, co ? Bo badanie prenatalne | trymestru to raczej zwykle w 2d sie normalnie robi i z tego co wiem to 3d do oceny przeziernosci i innych parametrów nie jest konieczne i bardziej wykonuje sie usg w 3d na pozniejszym etapie na polowkowych czy w ||| trymestrze bo wtedy ladnie dzidzie widac [emoji6]Dziewczyny 3d w 12 Tc by zbadać przeziernosc karku. Chyba że coś się zmieniło od tych dobrych 6 lat...?? Jeśli chodzi o sika ie, to w poprzedniej ciąży tragedia... Non stop zapalenie pęcherza pomagało prouro C i woda z cytryną.
No chyba tak zrobie kurcze ta ciaza to totalne zaskoczenie, totalne. Poprzednie to starania, liczenie plodnych a tu taka niespodziankaMoże lepiej zrób z krwi? I powtórz po 2 dniach żeby sprawdzic przyrost
Ja nie mam kiedy odespac, mlody szaleje, w poprzedniej ciazy w pracy zasypialam na ladzie jak sobie to przypomne to smiac mi sie chce, ale obecnie nawet spiaca nie jestem.no to super. wazne ze wszystko jest w obrebie granic z ta sennoscia to chyba juz taki urok ja spie po 12 godzin jeszcze po południu godzinke
reklama
Wiol86
To tak jak u mnie Nie zdążyliśmy jeszcze dobrze podjąć decyzji, że zaczynamy starania o kolejne dziecko, a tu już jest maluch i serduszkoNo chyba tak zrobie kurcze ta ciaza to totalne zaskoczenie, totalne. Poprzednie to starania, liczenie plodnych a tu taka niespodzianka