reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No chyba tak zrobie :) kurcze ta ciaza to totalne zaskoczenie, totalne. Poprzednie to starania, liczenie plodnych a tu taka niespodzianka :)

Powiem Ci ze podobnie u nas. Chcieliśmy próbowaliśmy i nic. Teraz odpuściliśmy i nagle zdziwko. Zmieniłam prace planowałam dołożyć sobie drugie studia i wszystkie plany trzeba było zmienic

Ale w 3d to chyba tak bardziej dla siebie chcesz robic, co ? Bo badanie prenatalne | trymestru to raczej zwykle w 2d sie normalnie robi i z tego co wiem to 3d do oceny przeziernosci i innych parametrów nie jest konieczne i bardziej wykonuje sie usg w 3d na pozniejszym etapie na polowkowych czy w ||| trymestrze bo wtedy ladnie dzidzie widac [emoji6]
Tak kochana bd robić i 12 i na polowkowe.

Tak kochana bd robić i 12 i na polowkowe.
Skoro tak chcesz to rob[emoji6]

A ja wam powiem ze tez w sumie bylam zaskocznona tą ciaza [emoji14] wlasnie mijal nam rok konkretnych starań i w tym udanym cyklu odpuscilam tak ze nic nie mierzylam nie liczylam i seksy byly cale dwa razy wiec bylam pewna ze znow nic z tego i bardzo bylam zdziwiona jak zobaczylam || [emoji14][emoji854]

reklama
Do góry