My sie nie staralismy, skonczyly mi sie plodne (tak myslalam, wiec gumki na bok i na przerywany) i ciaza...nie planowalam tej ciazy szczerze powiedzawszyTo tak jak u mnie Nie zdążyliśmy jeszcze dobrze podjąć decyzji, że zaczynamy starania o kolejne dziecko, a tu już jest maluch i serduszko
reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
No chyba tak zrobie kurcze ta ciaza to totalne zaskoczenie, totalne. Poprzednie to starania, liczenie plodnych a tu taka niespodzianka
Powiem Ci ze podobnie u nas. Chcieliśmy próbowaliśmy i nic. Teraz odpuściliśmy i nagle zdziwko. Zmieniłam prace planowałam dołożyć sobie drugie studia i wszystkie plany trzeba było zmienic
No ja planowalam zajsc za rok wiosna a tu prosze, urodze za rok wiosnaPowiem Ci ze podobnie u nas. Chcieliśmy próbowaliśmy i nic. Teraz odpuściliśmy i nagle zdziwko. Zmieniłam prace planowałam dołożyć sobie drugie studia i wszystkie plany trzeba było zmienic
Tak kochana bd robić i 12 i na polowkowe.Ale w 3d to chyba tak bardziej dla siebie chcesz robic, co ? Bo badanie prenatalne | trymestru to raczej zwykle w 2d sie normalnie robi i z tego co wiem to 3d do oceny przeziernosci i innych parametrów nie jest konieczne i bardziej wykonuje sie usg w 3d na pozniejszym etapie na polowkowych czy w ||| trymestrze bo wtedy ladnie dzidzie widac [emoji6]
Zaskoczona2013
Rety... półtorej godziny wisze na linii do PIP i obecnie jestem 3 w kolejce na połączenie [emoji23] normalnie za raz mi bateria padnie
Kaamilaaa
Skoro tak chcesz to rob[emoji6]Tak kochana bd robić i 12 i na polowkowe.
A ja wam powiem ze tez w sumie bylam zaskocznona tą ciaza [emoji14] wlasnie mijal nam rok konkretnych starań i w tym udanym cyklu odpuscilam tak ze nic nie mierzylam nie liczylam i seksy byly cale dwa razy wiec bylam pewna ze znow nic z tego i bardzo bylam zdziwiona jak zobaczylam || [emoji14][emoji854]
Polska, takie rzeczy tylko w PlRety... półtorej godziny wisze na linii do PIP i obecnie jestem 3 w kolejce na połączenie [emoji23] normalnie za raz mi bateria padnie
Tak, ja tak mialam w ciazy z synkiem nie robilam 3DNaprawdę 2d wystarczy w 12 Tc na przeziornosc karku? Dziękuję za info, dopytam u lekarza!
reklama
Kaamilaaa
Tak, prenatalne | trymestru robi sie zwyczajnie w 2d, u lekarza z certyfikatem [emoji6]Naprawdę 2d wystarczy w 12 Tc na przeziornosc karku? Dziękuję za info, dopytam u lekarza!