reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Ja wczorajsm odebrałam wyniki, niektóre lekko poniżej inne lekko powyżej normy. Jutro jade do endokrynologa mam nadzieje, że mi wszystko objaśni z tymi wynikami. A póki co czuję sie dobrze, apetyt dopisuje.. jedyne co to senna jestem
marla015
no to super. wazne ze wszystko jest w obrebie granicJa wczorajsm odebrałam wyniki, niektóre lekko poniżej inne lekko powyżej normy. Jutro jade do endokrynologa mam nadzieje, że mi wszystko objaśni z tymi wynikami. A póki co czuję sie dobrze, apetyt dopisuje.. jedyne co to senna jestem![]()
Dziewczyny 3d w 12 Tc by zbadać przeziernosc karku. Chyba że coś się zmieniło od tych dobrych 6 lat...?? Jeśli chodzi o sika ie, to w poprzedniej ciąży tragedia... Non stop zapalenie pęcherza pomagało prouro C i woda z cytryną.
Kaamilaaa
Ale w 3d to chyba tak bardziej dla siebie chcesz robic, co ? Bo badanie prenatalne | trymestru to raczej zwykle w 2d sie normalnie robi i z tego co wiem to 3d do oceny przeziernosci i innych parametrów nie jest konieczne i bardziej wykonuje sie usg w 3d na pozniejszym etapie na polowkowych czy w ||| trymestrze bo wtedy ladnie dzidzie widac [emoji6]Dziewczyny 3d w 12 Tc by zbadać przeziernosc karku. Chyba że coś się zmieniło od tych dobrych 6 lat...?? Jeśli chodzi o sika ie, to w poprzedniej ciąży tragedia... Non stop zapalenie pęcherza pomagało prouro C i woda z cytryną.
No chyba tak zrobieMoże lepiej zrób z krwi? I powtórz po 2 dniach żeby sprawdzic przyrost
Ja nie mam kiedy odespac, mlody szaleje, w poprzedniej ciazy w pracy zasypialam na ladzieno to super. wazne ze wszystko jest w obrebie granicz ta sennoscia to chyba juz taki urok ja spie po 12 godzin jeszcze po południu godzinke
![]()
reklama
Wiol86
To tak jak u mnieNo chyba tak zrobiekurcze ta ciaza to totalne zaskoczenie, totalne. Poprzednie to starania, liczenie plodnych a tu taka niespodzianka
![]()