reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja wszystko rozumiem,ale właśnie wchodząc tutaj będąc w pierwszej ciąży i czytając nawet ta odpowiedz,że ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu zamiast się cieszyć zaczynam się stresować.

Tez jestem tego zdania i też juz kilka razy myslalam o nieuczestniczeniu w rozmowach poniewaz bardzo to stresuje. lepiej o wielu szczegolach nie wiedziec. :)

reklama
super!!! piekne USG :))))
Dzięki!!! ❤️
Rewelacja.! ❤️

Ja zastanawiam się kiedy iść, teraz mam 6+4 ale ciąża będzie troszkę młodsza, za tydzień coś już będzie widać?
To jak wid
To jak najbardziej normalne ze wystepuja u was takie objawy
emoji6.png
No to blisko bo ja z Zagania
emoji2.png
Super
emoji173.png
emoji173.png
To faktycznie rzut beretem. Myślałaś o tym, gdzie rodzić? :happy:

Spokojnie dziewczyny, to dopiero początki stąd takie nerwy i niepewność o nasze dzidzie. Ale juz za chwilę, już za momencik wszystkie bedziemy po usg, wszystkie spokojniejsze i z lepszym nastawieniem.
Bedziemy sie dzielić zdjeciami z usg, myśleć o pierwszych zakupach spodni ciążowych ehehhe. Nie warto się nakrecać. Co ma być to i tak będzie niestety. Więc głowy i brzuchy do góry:wink:

reklama
Do góry