ja równiez, potem i tak beda prenatalne juzJa bym poszla na ta wczesniej juz z wynikami [emoji6]
reklama
Anolik
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. To moja pierwsza ciąża, więc powiedzcie mi czy właśnie dopadly mnie kolejne objawy. Siedzę w pracy i strasznie mnie muli jakby mi coś siedzialo na zoladku. Zbiera mi się aż ślina ale nie kończy się to wymiotami tylko mam ucisk w gardle. Do tego lekkie zawroty głowy i bucha mi gorąco, aż się rozbieram i zaraz ubieram. Ręce mi się trzęsą, pewnie wyglądam jak na kacu [emoji16]
Ala1990aa
Natura często wie, co robi i chociaż ostatnio moja ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu, to wierzę, ze tym razem będzie lepiej. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, nie tylko w tych dobrych chwilachDoszłam do wniosku, że się chyba nie nadaje do takiego forum, jak czytam o tym, że serduszka przestały bić czy o plamieniach, krwawieniach stresuje się wszystkim jeszcze bardziej. To moja pierwsza ciąża i chyba zdrowsza byłam jak nie wiedziałam o takich rzeczach :/
Ostatnia edycja:
Qziem
Zaciekawiona BB
To jesteśmy prawie sąsiadkami, bo mieszkam blisko Lubuskiego i tam zamierzam rodzić (w Nowej Soli).Kiedys bylo inaczej ale fajnie ze teraz jest tyle możliwości [emoji4] i ciagle cos sie zmienia, ja 5lat temu na pierwszej wizycie w 8tc mialam możliwość posluchac serduszka a teraz lekarze od tego odchodza i posluchac serduszka mozna czasami dopiero na prenatalnych [emoji6]Ja mieszkałam wcześniej na Dolnym Śląsku ale blizej gór stołowych [emoji14]
Teraz mam wiecej lasow w poblizu niz gor bo lubuskie[emoji14]Masz jeszcze czas na ogarniecie [emoji6] ja nawet o pokoju dla dziecka nie mysle ani o lozeczku itp bo my sie bedziemy w przyszlym roku przeprowadzać..
Qziem
Zaciekawiona BB
Zobacz media 719128
Dziewczyny! Mamy serduszko. Ciąża młodsza niż z OM, czyli tak jak się spodziewałam. TP z USG 06.06.2018, z OM 31.05.2018. Crl 6,28 mm.
Jesteśmy przeszczęśliwi!
Dziewczyny! Mamy serduszko. Ciąża młodsza niż z OM, czyli tak jak się spodziewałam. TP z USG 06.06.2018, z OM 31.05.2018. Crl 6,28 mm.
Jesteśmy przeszczęśliwi!
super!!! piekne USG )))Zobacz media 719128
Jesteśmy przeszczęśliwi!
Nat Bluebell
Rewelacja.!Zobacz media 719128
Jesteśmy przeszczęśliwi!
Ja zastanawiam się kiedy iść, teraz mam 6+4 ale ciąża będzie troszkę młodsza, za tydzień coś już będzie widać?
reklama
Madelaine701
Myślę, że tak... ja też mam za tydzień i mam nadzieję, że już coś więcej zobaczęRewelacja.!
Ja zastanawiam się kiedy iść, teraz mam 6+4 ale ciąża będzie troszkę młodsza, za tydzień coś już będzie widać?