reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja najchętniej popracowałabym do stycznia. I skończyła semestr z dzieciakami. Pracy nie mam bardzo ciężkiej a zawsze to raźniej wśród ludzi

Cześć dziewczyny. To moja pierwsza ciąża, więc powiedzcie mi czy właśnie dopadly mnie kolejne objawy. Siedzę w pracy i strasznie mnie muli jakby mi coś siedzialo na zoladku. Zbiera mi się aż ślina ale nie kończy się to wymiotami tylko mam ucisk w gardle. Do tego lekkie zawroty głowy i bucha mi gorąco, aż się rozbieram i zaraz ubieram. Ręce mi się trzęsą, pewnie wyglądam jak na kacu [emoji16]

Doszłam do wniosku, że się chyba nie nadaje do takiego forum, jak czytam o tym, że serduszka przestały bić czy o plamieniach, krwawieniach stresuje się wszystkim jeszcze bardziej. To moja pierwsza ciąża i chyba zdrowsza byłam jak nie wiedziałam o takich rzeczach :/
Natura często wie, co robi i chociaż ostatnio moja ciąża przestała się rozwijać w 6 tygodniu, to wierzę, ze tym razem będzie lepiej. Jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, nie tylko w tych dobrych chwilach ☺️

Ostatnia edycja:
Kiedys bylo inaczej ale fajnie ze teraz jest tyle możliwości [emoji4] i ciagle cos sie zmienia, ja 5lat temu na pierwszej wizycie w 8tc mialam możliwość posluchac serduszka a teraz lekarze od tego odchodza i posluchac serduszka mozna czasami dopiero na prenatalnych [emoji6]Ja mieszkałam wcześniej na Dolnym Śląsku ale blizej gór stołowych [emoji14]
Teraz mam wiecej lasow w poblizu niz gor bo lubuskie[emoji14]Masz jeszcze czas na ogarniecie [emoji6] ja nawet o pokoju dla dziecka nie mysle ani o lozeczku itp bo my sie bedziemy w przyszlym roku przeprowadzać..
To jesteśmy prawie sąsiadkami, bo mieszkam blisko Lubuskiego i tam zamierzam rodzić (w Nowej Soli). :)

reklama
Do góry