reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja właśnie po stresujacym badaniu, bo w usg dopochwowym nie mógł znaleźć serduszka, ale maluch tak sie ułożył, że o dziwo przez usg brzuszne było widać piękne serduszko[emoji7]

Termin wg om 02.06
Termin wg usg 04.06
Więc prawie się pokrywają daty[emoji3] Jestem przeszczesliwa!!!
IMG_20181015_175108.jpg

Załączniki

• IMG_20181015_175108.jpg
    IMG_20181015_175108.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Ja właśnie się zapisałam. Za równy tydzień 18.15 podglądam brzdaca.. Co prawda dość wcześnie ale i tak się cieszę.
Tez idziesz w poniedziałek ? [emoji854] fajnie ja mam na 17:20 ale pewnie wejde po 18[emoji14]
A ty tak dosc wcześnie idziesz na usg [emoji57]
No tak, ale jak kazda będzie opowiadała kiedy jak i przez co poronila, wszystkie będziemy się martwić o wiele bardziej.
Ja rozumiem że to moze byc dla innych stresujące, sama tez juz duzo przeszlam i jednak tez rozumiem dziewczyny ktore pisza o poronieniach ktore przeszły, chyba mogą sie tez wygadac prawda? Ja sama przeszlam poronienie ale nie wracam do tych chwil, moze jestem inna niz reszta w ale bardzo dlugo staralam sie wyprzeć to z pamięci, zapomnieć bylo minęło ale jednak strach we mnie jest... niestety ale ten strach bedzie z kazda z nas juz zawsze bo o dziecko nie bedziemy sie marwic tylko w ciazy ale i reszte naszego życia[emoji6]
Dzięki!!! [emoji173]️

To jak wid

To faktycznie rzut beretem. Myślałaś o tym, gdzie rodzić? :happy:
Narazie o tym nie mysle bo w najbliższym czasie to tu w Żaganiu mieszkam.i chodze do gin ale rodzic bede raczej zupelnie gdzie indziej bo chyba w kwietniu bedziemy sie przeprowadzać 350km stad [emoji57]
Ja właśnie po stresujacym badaniu, bo w usg dopochwowym nie mógł znaleźć serduszka, ale maluch tak sie ułożył, że o dziwo przez usg brzuszne było widać piękne serduszko[emoji7]

Termin wg om 02.06
Termin wg usg 04.06
Więc prawie się pokrywają daty[emoji3] Jestem przeszczesliwa!!!
Zobacz załącznik 907822
Super [emoji173][emoji173][emoji173]

Witam sie juz z domku [emoji854]
I melduje ze dojechaliśmy o 17... a wyjechalismy punkt 11... 350km w 6godzin..myslalam ze umre [emoji17]taki korek był na aurostradzie bo tir sie przewrócił ze prawie 2h staliśmy..

Tez idziesz w poniedziałek ? [emoji854] fajnie ja mam na 17:20 ale pewnie wejde po 18[emoji14]
A ty tak dosc wcześnie idziesz na usg [emoji57]Ja rozumiem że to moze byc dla innych stresujące, sama tez juz duzo przeszlam i jednak tez rozumiem dziewczyny ktore pisza o poronieniach ktore przeszły, chyba mogą sie tez wygadac prawda? Ja sama przeszlam poronienie ale nie wracam do tych chwil, moze jestem inna niz reszta w ale bardzo dlugo staralam sie wyprzeć to z pamięci, zapomnieć bylo minęło ale jednak strach we mnie jest... niestety ale ten strach bedzie z kazda z nas juz zawsze bo o dziecko nie bedziemy sie marwic tylko w ciazy ale i reszte naszego życia[emoji6]Narazie o tym nie mysle bo w najbliższym czasie to tu w Żaganiu mieszkam.i chodze do gin ale rodzic bede raczej zupelnie gdzie indziej bo chyba w kwietniu bedziemy sie przeprowadzać 350km stad [emoji57]Super [emoji173][emoji173][emoji173]
Wcześnie ale najwyżej pójdę tydzień później jeszcze taz

reklama
Do góry