reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży :)
Ja chciałabym pracować ile zdołam, nawet do samego końca jak dam radę [emoji39] nie jest to podyktowane obawą o pracę, bo mam umowę na stałe, ale obawą o dzieci które uczę i miałabym zostawić [emoji14] wiem, że trochę głupie podejście i powinnam myśleć teraz o sobie, ale mam wrażenie, że pracując nie mam czasu na niepotrzebne zamartwianie się [emoji6]

5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września :)

Ilma umnie poczęcie było 20. To pewnie razem będziemy rodzić ;). Ja jak tylko się dowiem od lekarza, że jest ok to idę na L4. Dobrze się złożyło., Bo mam teraz urlop do 18, jutro USG i od razu zechce zwolnienie. Ja na szczęście mogę sobie pozwolić na to bo mam pewną pracę. Ale szczerze współczuję tym co muszą pracować. To zmora jak człowiek się źle czuje i jeszcze musi się uśmiechać w pracy bo np pracuje z klientami.

Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży :)
Ja planuję pracować do końca pazdziernika, ale się zastanawiam czy to nie będą moje ostatnie dni. Czuje sie fatalnie, a przez 9 godz mam obsługiwać Klientów, chyba nie dam rady.

hej dziewczynki nie było mnie na weekend a tu tyyle do nadrobienia :D

Ewelina, Agut sliczne zdjecia:D

Paulina dobrze ze serduszko jest i jestes juz spokojna :*

Ces swietny pomysłz ta tabelka:)

Witaj Grabcia :)

ale fajnie sie czyta jak tak opowiadacie wszystkim juz o ciazy :) ja czekam do wizyty 22.10 i potem jak wszystko bedzie ok bedziemy mowic :)

Ala witaj i tutaj :*

Emkowa witaj :)

nie moge czytac takich rzeczy ze serduszko sie zatrzymało-przestało bic :( masakra zaraz mam okropne schizy :( ja w pracy musze powiedziec jak najszybciej....planuje niedługo powiedziec jakos w 8-9 tc ....w wydziale mamy taka sytuacje ze z 5 ksiegowych zostały 3 i jak ja odejde to juz bedzie mega kicha...musza szybko kogos zatrudniac... a zamierzam pracowac do polowy grudnia

Nie poszlam na bete bo bylo tyyyle ludzi ze chyba do 11 bym tam siedziala.
Ale kupilam po drodze test i w pracy zrobilam sikańca hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry