reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży :)
Ja chciałabym pracować ile zdołam, nawet do samego końca jak dam radę [emoji39] nie jest to podyktowane obawą o pracę, bo mam umowę na stałe, ale obawą o dzieci które uczę i miałabym zostawić [emoji14] wiem, że trochę głupie podejście i powinnam myśleć teraz o sobie, ale mam wrażenie, że pracując nie mam czasu na niepotrzebne zamartwianie się [emoji6]

5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września :)

Ilma umnie poczęcie było 20. To pewnie razem będziemy rodzić ;). Ja jak tylko się dowiem od lekarza, że jest ok to idę na L4. Dobrze się złożyło., Bo mam teraz urlop do 18, jutro USG i od razu zechce zwolnienie. Ja na szczęście mogę sobie pozwolić na to bo mam pewną pracę. Ale szczerze współczuję tym co muszą pracować. To zmora jak człowiek się źle czuje i jeszcze musi się uśmiechać w pracy bo np pracuje z klientami.

Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży :)
Ja planuję pracować do końca pazdziernika, ale się zastanawiam czy to nie będą moje ostatnie dni. Czuje sie fatalnie, a przez 9 godz mam obsługiwać Klientów, chyba nie dam rady.

hej dziewczynki nie było mnie na weekend a tu tyyle do nadrobienia :D

Ewelina, Agut sliczne zdjecia:D

Paulina dobrze ze serduszko jest i jestes juz spokojna :*

Ces swietny pomysłz ta tabelka:)

Witaj Grabcia :)

ale fajnie sie czyta jak tak opowiadacie wszystkim juz o ciazy :) ja czekam do wizyty 22.10 i potem jak wszystko bedzie ok bedziemy mowic :)

Ala witaj i tutaj :*

Emkowa witaj :)

nie moge czytac takich rzeczy ze serduszko sie zatrzymało-przestało bic :( masakra zaraz mam okropne schizy :( ja w pracy musze powiedziec jak najszybciej....planuje niedługo powiedziec jakos w 8-9 tc ....w wydziale mamy taka sytuacje ze z 5 ksiegowych zostały 3 i jak ja odejde to juz bedzie mega kicha...musza szybko kogos zatrudniac... a zamierzam pracowac do polowy grudnia

Nie poszlam na bete bo bylo tyyyle ludzi ze chyba do 11 bym tam siedziala.
Ale kupilam po drodze test i w pracy zrobilam sikańca hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry