Kaamilaaa
Fanka BB :)
No to faktycznie koncowka 8tc ci wychodzi jak bedziesz na wizycie [emoji6]5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie koncowka 8tc ci wychodzi jak bedziesz na wizycie [emoji6]5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września![]()
Fajnie dwójka małych dzieci, będą się razem chowaćJa jestem.na.macierzynskim do 30 grudnia więc od razu przechodzę na l4![]()
Ja chciałabym pracować ile zdołam, nawet do samego końca jak dam radę [emoji39] nie jest to podyktowane obawą o pracę, bo mam umowę na stałe, ale obawą o dzieci które uczę i miałabym zostawić [emoji14] wiem, że trochę głupie podejście i powinnam myśleć teraz o sobie, ale mam wrażenie, że pracując nie mam czasu na niepotrzebne zamartwianie się [emoji6]Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży![]()
5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września![]()
Trzymam kciuki.Cześć wszystkim w poniedziałek
W weekend praktycznie nie zaglądam do internetu, to ciężko było Was nadrobić
Kończę dzisiaj 7 tydzień i o 18 mam usg. Nie mogę się doczekać![]()
Ja planuję pracować do końca pazdziernika, ale się zastanawiam czy to nie będą moje ostatnie dni. Czuje sie fatalnie, a przez 9 godz mam obsługiwać Klientów, chyba nie dam rady.Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży![]()
O to godziny pracy takie jak ja. Trzymam kciuki obyśmy przetrwałyJa non stop na nogach jestem po 8 lub więcej godzin także raczej chce iść szybko na zwolnienie tym bardziej że cały czas boli mnie podbrzusze Dziś w pracy 9-18.30 więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała miłego dnia