Kaamilaaa
Fanka BB :)
No to faktycznie koncowka 8tc ci wychodzi jak bedziesz na wizycie [emoji6]5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie koncowka 8tc ci wychodzi jak bedziesz na wizycie [emoji6]5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września
Fajnie dwójka małych dzieci, będą się razem chowaćJa jestem.na.macierzynskim do 30 grudnia więc od razu przechodzę na l4
Ja chciałabym pracować ile zdołam, nawet do samego końca jak dam radę [emoji39] nie jest to podyktowane obawą o pracę, bo mam umowę na stałe, ale obawą o dzieci które uczę i miałabym zostawić [emoji14] wiem, że trochę głupie podejście i powinnam myśleć teraz o sobie, ale mam wrażenie, że pracując nie mam czasu na niepotrzebne zamartwianie się [emoji6]Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży
5 września i wiem kiedy doszło do poczęcia 19 września
Trzymam kciuki.Cześć wszystkim w poniedziałek
W weekend praktycznie nie zaglądam do internetu, to ciężko było Was nadrobić
Kończę dzisiaj 7 tydzień i o 18 mam usg. Nie mogę się doczekać
Ja planuję pracować do końca pazdziernika, ale się zastanawiam czy to nie będą moje ostatnie dni. Czuje sie fatalnie, a przez 9 godz mam obsługiwać Klientów, chyba nie dam rady.Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie właśnie zwolnienia lekarskiego, jak u Was wygląda ta sytuacja? Chcecie szybko iść na zwolnienie czy raczej zamierzacie pracować w ciąży
O to godziny pracy takie jak ja. Trzymam kciuki obyśmy przetrwałyJa non stop na nogach jestem po 8 lub więcej godzin także raczej chce iść szybko na zwolnienie tym bardziej że cały czas boli mnie podbrzusze Dziś w pracy 9-18.30 więc trzymajcie kciuki żebym wytrzymała miłego dnia