reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To faktycznie musisz się ukrywać [emoji6]
Ja też przejmowałam się brakiem pracy po macierzyńskim, ale w sumie po co się na zapas denerwować ... Teraz są ważniejsze sprawy[emoji6]

Dziewczyny ja się dowiedziałam ze mogę iść normalnie mimo okresu próbnego bo są wskazania od lekarza. W pracy już szefowa wie bo dostała zwolnienie i powiedziała ze musimy umowę do dnia porodu przedłużyć...

reklama
Jeszcze nie. Rozmawiałam z nią przez telefon w piątek to powiedziała ze tak zrobimy bo tak jej księgowa powiedziała... będzie musiała mi przedłużyć bo na zwolnieniu nie może rozwiązać ze mną umowy a jak mi się skonczy to będzie 12 tydzień wiec ten ochronny

Aaa rozumiem. Ja mam krwiaka za pęcherzykiem ciążowym dużego. I niewiadomo czy się wchłonie. A jak będzie krwawienie to może pociągnąć za sobą pęcherzyk ciążowy... w piątek kontrola. Dobrze ze poszłam dziś bo dostałam jeszcze duphaston doustnie

reklama
Do góry