reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Oo Widze że też kochacie gory
emoji4.png
emoji4.png
My co roku urlop w górach. Jakoś morze mnie nie kręci. Ale dobrze ze zrezygnowala, sama też bym tak postąpiła.
Góry, morze, podróże ogólnie. Właśnie myślę nad jakąś podróżą w drugim trymestrze, bo mnie rozsadzi! Niespokojny duch. :-D Chyba stanie na Cyprze, mam słabość do tego cudnego państwa. A 2 trymestr najbezpieczniejszy na podróże to trzeba korzystać. :tak:
Mieszkasz gdzieś w pobliżu Śnieżki? My z mężem przyjechaliśmy do Szklarskiej w piątek:)
Mieszkam na samej górze Dolnego Śląska, więc niestety do gór kawałek mam. Miłego wypoczynku! Ja bardzo lubię i Szklarską i Karpacz. ❤️
Mam ochote udusic tz
emoji34.png
mialam kawe na stole w ogrodzie to czubek wysmarowal mi krawedzie kubka papryczka chili
emoji34.png
zartownis
emoji57.png
Hahahaha, ale agent! ❤️ Ja najpierw bym zabiła, a później się śmiała razem z nim. :-D

Ja nie potrzebnie poszłam w ogóle w 4tc+2 bo mi ginekolog powiedział że nic nie ma i raczej nie ale nie wyklucza. Tylko myślał błędnie że mam betę 3 a miałam dzień później 697
Tak czytam te wszystkie posty o usg i sercu a jeszcze 12 lat temu pierwsze usg robiło się w 11tc, karta ciąży była zakładana od razu a lekarz stwierdzal ciąże palpacyjnie i jakoś nie było tyle stresu i badań. Medykalizacja ciąży postępuje ogromnie szybko.
No nic, idę spać :)

Tak czytam te wszystkie posty o usg i sercu a jeszcze 12 lat temu pierwsze usg robiło się w 11tc, karta ciąży była zakładana od razu a lekarz stwierdzal ciąże palpacyjnie i jakoś nie było tyle stresu i badań. Medykalizacja ciąży postępuje ogromnie szybko.
Dokładnie, żeby nie te możliwości ja nawet bym nie wiedziała że jestem w ciąży:-) :) czasami przecież tak bywa że okres nam się spóźnia. Ja powiem Wam że najgorzej, że średnio śpię, budzę się tak jak dziś nad ranem koło 6 a powinnam spać dobrze :sad:

Dzien dobry dziewczyny

Gdzie czujesz ucisk? Ja mam cały czas lekkie bóle podbrzusza jak na miesiączkę ale czytałam że chyba to normalne

W klatce piersiowej, dzisiaj jest troche lepiej.

jesli do jutra nie pusci idz, bedziesz spokojniejsza nawet jesli to nic groznego.
Zapisanie do mojgraniczycna dzisiaj moze graniczyc z cudem ale wierze ze dam rade

Ale bede miala dzisiaj meczacy dzień. Obudzilam sie kolo 5 i nie moglam juz zasnąć
Zastanawiam sie czy warto isc na bete....

Dzien dobry dziewczyny

W klatce piersiowej, dzisiaj jest troche lepiej.
Ja też wstałam po 5 a do pracy na 9:frown:
Który to u Ciebie tydz ? To dobrze że się czujesz już lepiej oby tak dalej :happy:

Zapisanie do mojgraniczycna dzisiaj moze graniczyc z cudem ale wierze ze dam rade

Ale bede miala dzisiaj meczacy dzień. Obudzilam sie kolo 5 i nie moglam juz zasnąć
Zastanawiam sie czy warto isc na bete....

Ja 6 lat temu miałam pierwsze usg w 11 tygodniu, a że była to moja pierwsza ciąża to się zbytnio niczego nie domagałam, słuchałam co mówi lekarz. Co prawda byłam mniej świadoma co może mi się przytrafić i też mniej wtedy panikowałam. A i w międzyczasie jeszcze ślub brałam:-D

Dobry dzień!
Jak ja nie lubię poniedziałków[emoji12]
Jestem już w pracy, wczoraj wypoczelam i powiedzieliśmy teściom - bardzo się ucieszyli. Teraz byle do piątku...no i muszę powiedzieć szefowi [emoji21]

reklama
Dobry dzień!
Jak ja nie lubię poniedziałków[emoji12]
Jestem już w pracy, wczoraj wypoczelam i powiedzieliśmy teściom - bardzo się ucieszyli. Teraz byle do piątku...no i muszę powiedzieć szefowi [emoji21]

Ja dziś mam druga zmianę. Dziś czeka mnie sprzątnie mieszkania... i później praca. Ja póki co nie mówię. Czuje się za dobrze i panikuje. Wiem wiem, nie panikować, być spokojnym ale nie umiem teraz. Wcześniej mówiłam sobie ze co ma być to i tak będzie...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry