reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hehe to ja po prostu pewnie panikuje I chce jak najszybciej wiedzieć czy to na pewno prawidłowa ciąża:happy:
Ja dopóki nie usłyszę niepokojących wieści staram sie myśleć, ze wszystko jest w porządku :) ...chociaż zniecierpliwienie wzrasta [emoji39] tym bardziej, że w ten weekend rodzice poznali dobrą nowinę [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Może lepiej jednak się trochę wstrzymać żeby serduszko mogło Cię uspokoić? Znajoma poszła kiedyś nieco za wcześnie i tylko niepotrzebnie sie zaczęła niepokoić, że jeszcze nie bije serce..

Ja dopóki nie usłyszę niepokojących wieści staram sie myśleć, ze wszystko jest w porządku :) ...chociaż zniecierpliwienie wzrasta [emoji39] tym bardziej, że w ten weekend rodzice poznali dobrą nowinę [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Może lepiej jednak się trochę wstrzymać żeby serduszko mogło Cię uspokoić? Znajoma poszła kiedyś nieco za wcześnie i tylko niepotrzebnie sie zaczęła niepokoić, że jeszcze nie bije serce..
Ja nie potrzebnie poszłam w ogóle w 4tc+2 bo mi ginekolog powiedział że nic nie ma i raczej nie ale nie wyklucza. Tylko myślał błędnie że mam betę 3 a miałam dzień później 697

Hehe ale Ty chyba masz już dzieci, z tego co czytałam :happy:wiesz masz już tzw. doświadczenie i opanowanie . Ja to nie mam jeszcze dzieci
No mam synka [emoji6] Opanowanie ? ale ja kilka dni temu bylam tu chyba jedna z największych panikar na watku [emoji14] ja w ciazy bylam rowne 5lat temu wiec większości nic juz nie pamiętam [emoji14]
Nie jesteś sama ja mam wizytę 30 października i to będzie już 8 lub 9 tydzień u mnie ;)
A kiedy mialas om ? [emoji6]

Ja nie potrzebnie poszłam w ogóle w 4tc+2 bo mi ginekolog powiedział że nic nie ma i raczej nie ale nie wyklucza. Tylko myślał błędnie że mam betę 3 a miałam dzień później 697
Czyli wynik nie daje wątpliwości.. :) oczywiście zrobisz jak będziesz uważać, ale może warto na to serduszko poczekać ;)
W ogóle już to wcześniej gdzieś pisałam,ale ciąża bedzie dla nas wszystkich wielką nauką cierpliwości, bo jak się ma przełożenie wizyty o PARĘ DNI, do tych najbliższych kilku MIESIĘCY... [emoji39]

No mam synka [emoji6] Opanowanie ? ale ja kilka dni temu bylam tu chyba jedna z największych panikar na watku [emoji14] ja w ciazy bylam rowne 5lat temu wiec większości nic juz nie pamiętam [emoji14]A kiedy mialas om ? [emoji6]
Hehe teraz to chyba jestem ja :frown: najgorzej że jutro do pracy a szefowa jeszcze nic nie wie a średnio się czuje ...

reklama
Czyli wynik nie daje wątpliwości.. :) oczywiście zrobisz jak będziesz uważać, ale może warto na to serduszko poczekać ;)
W ogóle już to wcześniej gdzieś pisałam,ale ciąża bedzie dla nas wszystkich wielką nauką cierpliwości, bo jak się ma przełożenie wizyty o PARĘ DNI, do tych najbliższych kilku MIESIĘCY... [emoji39]
Jaki ja miałam stres jak wyszło te 3,ale dobrze wyszło że błąd laboratorium :)a kiedy najwcześniej jest serduszko widoczne? Bo jak pójdę na wizytę to będzie 6+2;)

Do góry