reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dobry dzień!
Jak ja nie lubię poniedziałków[emoji12]
Jestem już w pracy, wczoraj wypoczelam i powiedzieliśmy teściom - bardzo się ucieszyli. Teraz byle do piątku...no i muszę powiedzieć szefowi [emoji21]
Wcześnie zaczynasz pracę, ja z informacją dla szefowej poczekam do usg gdzie będzie widać serduszko :happy:chociaż przez te dwa tyg będzie mi ciężko ukryć gdyż mam pracę stojąca i męcząca dość moja teściowa też bardzo ucieszyła :happy:

reklama
Cześć dziewczyny. Ja też już na nogach. Dzisiaj ostatni dzień chorobowego. Jutro wracam do pracy. Boję się trochę, bo jestem nauczycielem wspierającym i mam pod opieką chłopca z autyzmem. Czasami jest ciężko. Gin już chciał dać mi zwolnienie, ale nie chciałam jeszcze. Na początku listopada córka będzie miała wycinane migdały. I pewnie po zabiegu wezmę opiekę na nią... Później jak już będę "chroniona" idę na zwolnienie.

Ja dziś mam druga zmianę. Dziś czeka mnie sprzątnie mieszkania... i później praca. Ja póki co nie mówię. Czuje się za dobrze i panikuje. Wiem wiem, nie panikować, być spokojnym ale nie umiem teraz. Wcześniej mówiłam sobie ze co ma być to i tak będzie...
Ja mam wieczne mdłości... A poza tym w czwartek muszę zrobić krew plus mocz a nie mam skąd wziąć wolnego... w ciąży wolne na badania jest bez urlopu/l4.

Dzien dobry dziewczyny

W klatce piersiowej, dzisiaj jest troche lepiej.

Zapisanie do mojgraniczycna dzisiaj moze graniczyc z cudem ale wierze ze dam rade

Ale bede miala dzisiaj meczacy dzień. Obudzilam sie kolo 5 i nie moglam juz zasnąć
Zastanawiam sie czy warto isc na bete....

Też chyba się przejdę :p

Wcześnie zaczynasz pracę, ja z informacją dla szefowej poczekam do usg gdzie będzie widać serduszko :happy:chociaż przez te dwa tyg będzie mi ciężko ukryć gdyż mam pracę stojąca i męcząca dość moja teściowa też bardzo ucieszyła :happy:
wcześnie zaczynam, ale za to kończę o 15[emoji6]
Ja serduszko już widziałam, też chciałam poczekać do listopada lub grudnia, ale nie mam już puli urlopu (w tym roku kupiliśmy mieszkanie i ciągle byłam potrzebna przy wykończeniu ...) intensywny rok[emoji6]

Cześć dziewczyny. Ja też już na nogach. Dzisiaj ostatni dzień chorobowego. Jutro wracam do pracy. Boję się trochę, bo jestem nauczycielem wspierającym i mam pod opieką chłopca z autyzmem. Czasami jest ciężko. Gin już chciał dać mi zwolnienie, ale nie chciałam jeszcze. Na początku listopada córka będzie miała wycinane migdały. I pewnie po zabiegu wezmę opiekę na nią... Później jak już będę "chroniona" idę na zwolnienie.
Witaj Chroniona czyli po 3 nisiacachmasz umowę na czas określony, tak
Chroniona, czyli masz umowę na czas określony, tak?

Ja tez czekam aż będę „chroniona” i jak będzie serduszko daje L4 i żegnam

reklama
wcześnie zaczynam, ale za to kończę o 15[emoji6]
Ja serduszko już widziałam, też chciałam poczekać do listopada lub grudnia, ale nie mam już puli urlopu (w tym roku kupiliśmy mieszkanie i ciągle byłam potrzebna przy wykończeniu ...) intensywny rok[emoji6]
A to w takim razie gratuluję super. To fajnie macie nowe mieszkanko i później dziecko

Do góry