reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Oo Widze że też kochacie gory
emoji4.png
emoji4.png
My co roku urlop w górach. Jakoś morze mnie nie kręci. Ale dobrze ze zrezygnowala, sama też bym tak postąpiła.
Góry, morze, podróże ogólnie. Właśnie myślę nad jakąś podróżą w drugim trymestrze, bo mnie rozsadzi! Niespokojny duch. :-D Chyba stanie na Cyprze, mam słabość do tego cudnego państwa. A 2 trymestr najbezpieczniejszy na podróże to trzeba korzystać. :tak:
Mieszkasz gdzieś w pobliżu Śnieżki? My z mężem przyjechaliśmy do Szklarskiej w piątek:)
Mieszkam na samej górze Dolnego Śląska, więc niestety do gór kawałek mam. Miłego wypoczynku! Ja bardzo lubię i Szklarską i Karpacz. ❤️
Mam ochote udusic tz
emoji34.png
mialam kawe na stole w ogrodzie to czubek wysmarowal mi krawedzie kubka papryczka chili
emoji34.png
zartownis
emoji57.png
Hahahaha, ale agent! ❤️ Ja najpierw bym zabiła, a później się śmiała razem z nim. :-D

Ja nie potrzebnie poszłam w ogóle w 4tc+2 bo mi ginekolog powiedział że nic nie ma i raczej nie ale nie wyklucza. Tylko myślał błędnie że mam betę 3 a miałam dzień później 697
Tak czytam te wszystkie posty o usg i sercu a jeszcze 12 lat temu pierwsze usg robiło się w 11tc, karta ciąży była zakładana od razu a lekarz stwierdzal ciąże palpacyjnie i jakoś nie było tyle stresu i badań. Medykalizacja ciąży postępuje ogromnie szybko.
No nic, idę spać :)

Tak czytam te wszystkie posty o usg i sercu a jeszcze 12 lat temu pierwsze usg robiło się w 11tc, karta ciąży była zakładana od razu a lekarz stwierdzal ciąże palpacyjnie i jakoś nie było tyle stresu i badań. Medykalizacja ciąży postępuje ogromnie szybko.
Dokładnie, żeby nie te możliwości ja nawet bym nie wiedziała że jestem w ciąży:-) :) czasami przecież tak bywa że okres nam się spóźnia. Ja powiem Wam że najgorzej, że średnio śpię, budzę się tak jak dziś nad ranem koło 6 a powinnam spać dobrze :sad:

Dzien dobry dziewczyny

Gdzie czujesz ucisk? Ja mam cały czas lekkie bóle podbrzusza jak na miesiączkę ale czytałam że chyba to normalne

W klatce piersiowej, dzisiaj jest troche lepiej.

jesli do jutra nie pusci idz, bedziesz spokojniejsza nawet jesli to nic groznego.
Zapisanie do mojgraniczycna dzisiaj moze graniczyc z cudem ale wierze ze dam rade

Ale bede miala dzisiaj meczacy dzień. Obudzilam sie kolo 5 i nie moglam juz zasnąć
Zastanawiam sie czy warto isc na bete....

Dzien dobry dziewczyny

W klatce piersiowej, dzisiaj jest troche lepiej.
Ja też wstałam po 5 a do pracy na 9:frown:
Który to u Ciebie tydz ? To dobrze że się czujesz już lepiej oby tak dalej :happy:

Zapisanie do mojgraniczycna dzisiaj moze graniczyc z cudem ale wierze ze dam rade

Ale bede miala dzisiaj meczacy dzień. Obudzilam sie kolo 5 i nie moglam juz zasnąć
Zastanawiam sie czy warto isc na bete....

Ja 6 lat temu miałam pierwsze usg w 11 tygodniu, a że była to moja pierwsza ciąża to się zbytnio niczego nie domagałam, słuchałam co mówi lekarz. Co prawda byłam mniej świadoma co może mi się przytrafić i też mniej wtedy panikowałam. A i w międzyczasie jeszcze ślub brałam:-D

Dobry dzień!
Jak ja nie lubię poniedziałków[emoji12]
Jestem już w pracy, wczoraj wypoczelam i powiedzieliśmy teściom - bardzo się ucieszyli. Teraz byle do piątku...no i muszę powiedzieć szefowi [emoji21]

reklama
Dobry dzień!
Jak ja nie lubię poniedziałków[emoji12]
Jestem już w pracy, wczoraj wypoczelam i powiedzieliśmy teściom - bardzo się ucieszyli. Teraz byle do piątku...no i muszę powiedzieć szefowi [emoji21]

Ja dziś mam druga zmianę. Dziś czeka mnie sprzątnie mieszkania... i później praca. Ja póki co nie mówię. Czuje się za dobrze i panikuje. Wiem wiem, nie panikować, być spokojnym ale nie umiem teraz. Wcześniej mówiłam sobie ze co ma być to i tak będzie...

Do góry