reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry!
Tz pojechał do pracy, ja o 11 mam pierwszą wizytę a do tego wczoraj odebralismy samochód od mechanika, który po dojezdzie do domu okazal się nie naprawiony...i przed ginem musze dymac na warsztat. Tyle nerwów, że od 5 nie śpię [emoji20]

Dzień dobry!
Tz pojechał do pracy, ja o 11 mam pierwszą wizytę a do tego wczoraj odebralismy samochód od mechanika, który po dojezdzie do domu okazal się nie naprawiony...i przed ginem musze dymac na warsztat. Tyle nerwów, że od 5 nie śpię [emoji20]
Ojej z tymi fachowcami ... Nie denerwuj się :) daj znać jak po wizycie :)
Ja dzisiaj jadę po cos do ubrania na chrzest :):)

Dziewczyny co myslicie o pomysle utworzenia tabelki .Imie ,miejscowosc,wiek,termin om-usg ,plec ,i pozniej imiona wybrane.Tak mi wpadl pomysl ale nie teraz tylko poczekalybysmy jeszcze ze 2 -3 tygodnie .Zweryfikuje czas kto sie udziela ,ile z nas zrezygnuje z forum itp.Kazda taka tabelke moglaby sobie zapisac albo wydrukowac :) dodatkowo tabelke przykleilabym do wątku aby kazda mogla luknąć ktorej sie i co sprawdzilo.W miedzy czasie bylaby weryfikowana na bierząco.
Bardzo fajny pomysł- jestem za.
Cześć. Chciałabym do was po cichutku dołączyć :) mimo że @ teoretycznie, (pomijając ostatnie zawirowania) powinna być w najblizsza niedzielę w środę zrobilam krew z wynikiem 27.68 dziś powtórzyłam z wynikiem 106.4 :) W KOŃCU SIĘ UDAŁO :) w najmniej spodziewanym momencie. A już traciłam nadzieję :) mam nadzieję że powoli was poznam i zostanę już tutaj do końca i nic złego się nie wydarzy :)
Witaj, ja bym poczekała z wizytą jeszcze. Teraz to nic Ci raczej jeszcze nie powie.
Panikuje dziewczyny . Jak już nie mam śluzu żadnego brązowego ani nic to myśle ze jest źle, nie bolą mnie tak plecy, ani w podbrzuszu nic Mie czuje [emoji24][emoji29]
Spokojnie wszystko jest ok. Mnie tylko czasamu boli w podbrzuszu, takie chwilowe skórcze jakby. Lekarka powiedziała, że macica sie rozszerza.
Moja poprzednia ciąża była książkowa tylko na końcu mnie zgaga dopadła. Także jak nic sie nie dzieje to jest jak najbardziej ok.

Cześć! A dzisiaj nasz mały-wielki dzień - w końcu chcemy osobiście powiedzieć rodzicom o bobasie, jestem bardzo podekscytowana [emoji3] tym bardziej, że chyba nogdy nie trzymałam przed swoją mamą niczego w tajemnicy tak długo [emoji28] (czyt. dwa tygodnie po pozytywnym teście [emoji28] ). Liczę na dużo pozytywnymch wrażeń, trzymajcie kciuki! [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Cześć! A dzisiaj nasz mały-wielki dzień - w końcu chcemy osobiście powiedzieć rodzicom o bobasie, jestem bardzo podekscytowana [emoji3] tym bardziej, że chyba nogdy nie trzymałam przed swoją mamą niczego w tajemnicy tak długo [emoji28] (czyt. dwa tygodnie po pozytywnym teście [emoji28] ). Liczę na dużo pozytywnymch wrażeń, trzymajcie kciuki! [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny!
To będzie na pewno piękny dzień [emoji3]daj znać później
Mój mąż jesli wytrzyma do wizyty będę w szoku

Do góry