reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej dziewczyny! Przez pracę nie mam czasu być z Wami na bieżąco, niestety. Widzę że większość z Was już się tuli z miską, aż naprawdę zacznę się przejmować że u mnie objawów ZERO.
Zamawiała któraś z Was ten segregator mamyginekolog który wstawiłyście? Bo się zastanawiam czy jest spoko.
Ja zamówię po pon wizycie. Ale kupie też drugi taki jak ma @turkusova bo też fajny[emoji4]będę jechać na dwa hehehe.

reklama
Dziewczyny co myslicie o pomysle utworzenia tabelki .Imie ,miejscowosc,wiek,termin om-usg ,plec ,i pozniej imiona wybrane.Tak mi wpadl pomysl ale nie teraz tylko poczekalybysmy jeszcze ze 2 -3 tygodnie .Zweryfikuje czas kto sie udziela ,ile z nas zrezygnuje z forum itp.Kazda taka tabelke moglaby sobie zapisac albo wydrukowac :) dodatkowo tabelke przykleilabym do wątku aby kazda mogla luknąć ktorej sie i co sprawdzilo.W miedzy czasie bylaby weryfikowana na bierząco.

Cześć. Chciałabym do was po cichutku dołączyć :) mimo że @ teoretycznie, (pomijając ostatnie zawirowania) powinna być w najblizsza niedzielę w środę zrobilam krew z wynikiem 27.68 dziś powtórzyłam z wynikiem 106.4 :) W KOŃCU SIĘ UDAŁO :) w najmniej spodziewanym momencie. A już traciłam nadzieję :) mam nadzieję że powoli was poznam i zostanę już tutaj do końca i nic złego się nie wydarzy :)

Ostatnia edycja:
  1. Czy w naszej grupie są mamy które zajmują się rękodziełem, kulinariami, itp i potrzebują reklamy?
  2. Grabcia to pierwsza ciaza? umowilas sie juz na wizyte? Życze Ci spoookojnej ,nudnej bezstresowej ciąży. Ja zmykam spac wkoncu mnie cos na sen zebralo a juz myslalam ze jak wampir bede nocowac tu .

1. Czy w naszej grupie są mamy które zajmują się rękodziełem, kulinariami, itp i potrzebują reklamy?
  2. Grabcia to pierwsza ciaza? umowilas sie juz na wizyte? Życze Ci spoookojnej ,nudnej bezstresowej ciąży. Ja zmykam spac wkoncu mnie cos na sen zebralo a juz myslalam ze jak wampir bede nocowac tu .
Druga ciąża, synek ma 21msc :) do lekarza będę dzwonić w pon ale sama nie wiem czy umowic się w najbliższym tyg czy po 21 października

Dziewczyny co myslicie o pomysle utworzenia tabelki .Imie ,miejscowosc,wiek,termin om-usg ,plec ,i pozniej imiona wybrane.Tak mi wpadl pomysl ale nie teraz tylko poczekalybysmy jeszcze ze 2 -3 tygodnie .Zweryfikuje czas kto sie udziela ,ile z nas zrezygnuje z forum itp.Kazda taka tabelke moglaby sobie zapisac albo wydrukowac :) dodatkowo tabelke przykleilabym do wątku aby kazda mogla luknąć ktorej sie i co sprawdzilo.W miedzy czasie bylaby weryfikowana na bierząco.
Fajny pomysł, można by spróbować coś takiego wykombinować :)

Ostatnia edycja:
reklama
Panikuje dziewczyny . Jak już nie mam śluzu żadnego brązowego ani nic to myśle ze jest źle, nie bolą mnie tak plecy, ani w podbrzuszu nic Mie czuje [emoji24][emoji29]

Do góry