Oj to łącze się z tobą, u mnie to samo...Mdłości... [emoji43]
Całodniowe, nie poranne
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jeden objaw byl jeden raz ... [emoji57]Kamila własnie doczytalam Twoj post heheh w koncu mowisz masz objawy :*
Moj mlody od rana jakos zle wyglada i boli go brzuch takze wiedziałam ze jak mnie cos zacznie rozkladac to i jego tez weźmie..szpital odwołany.
Prosze o kciuki dla mojego tzta [emoji120] dzis ma bardzo wazny egzamin [emoji110][emoji110]
Madelaine701
Trzymam kciukiJeden objaw byl jeden raz ... [emoji57]
Moj mlody od rana jakos zle wyglada i boli go brzuch takze wiedziałam ze jak mnie cos zacznie rozkladac to i jego tez weźmie..szpital odwołany.
Prosze o kciuki dla mojego tzta [emoji120] dzis ma bardzo wazny egzamin [emoji110][emoji110]
Ja dalej nie mam objawów, na samum początku troche mnie muliło, a teraz nawet rzadko brzusio pobolewa
trzymam kciukiJeden objaw byl jeden raz ... [emoji57]
a macie juz nowy termin zabiegu??
Kaamilaaa
Mam dzwonic w listopadzie pytac czy sie cos zwolnilo [emoji58]trzymam kciuki
a macie juz nowy termin zabiegu??
Zaskoczona2013
Witam się i ja
Dziewczyny brała któraś z was w ciąży acard? Mi przepisał lekarz. I teraz się zastanawiam bo baba w aptece zrobiła mi awanti ze w ciąży nie wolno a gin kazał brać.
A szefowa nawet mi nie odpisała na smsa ze zwolnieniem i zaczynam panikować ze zostanę bez kasy ;(
Dziewczyny brała któraś z was w ciąży acard? Mi przepisał lekarz. I teraz się zastanawiam bo baba w aptece zrobiła mi awanti ze w ciąży nie wolno a gin kazał brać.
A szefowa nawet mi nie odpisała na smsa ze zwolnieniem i zaczynam panikować ze zostanę bez kasy ;(
marla015
No prosze cie... to niby przed jesienia/zima mam nie miec umytych okien..? [emoji57] jak ciąża nie jest zagrozona albo nie jest to pozna ciaza to mozna normalnie umyc i wywiesic firanki, przynajmniej ja mam taki zamiar jak tylko do siebie wroce [emoji57] Dokładnie, ja mam w domu mamisynka ktory non stop chce sie bawic byc przytulany, brany na rece czy na barana i nie jest juz malutki bo wazy 20kg no i sorry ale nie da sie mu powiedziec ze nie moze bawic sie tak jak do tej pory, kobiety pracujace w sklepach jesli musza nosic ciezkie rzeczy to biorą l4 janie moge i musze funkcjonowac jak do tej pory. [emoji6]
Zrobisz jak uwazasz ja Ci nie narzucam co masz robic a co nie. podzielilam sie tylko tym co zasugerowal mi ginekolog a wierz mi ze to bardzo dobry specjalista. takich artykulow jest masa zarowno tych za jak i przeciw. Wiec niech kazda robi wedle wlasnego uznania.
Zaskoczona2013
Wertuje internet i z tego co wyczytałam mimo ze pracowałam tam półtora tygodnia a teraz przeszłam na 30 dniowe zwolnienie do dnia końca zwolnienia nie mogą mnie zwolnić. Natomiast później prawdopodobnie i tak będę miała dalej zwolnienie. Wiec wychodzi na to ze przekroczę 12 tydzień i zacznie się okres ochronny. Z tego co zrozumiałam musza mi w tedy przedłużyć umowę do dnia porodu a następnie roczny macierzyński wypłaca mi ZUS.
Błagam jeżeli któraś coś wie w tym temacie niech mi pomoze bo zwariuje [emoji24][emoji24][emoji24]
Błagam jeżeli któraś coś wie w tym temacie niech mi pomoze bo zwariuje [emoji24][emoji24][emoji24]
aha...kurcze szkoda troche no ale trzeba liczyc na to ze sie uda szybko....nic nie zrobisz choroba nie wybieraMam dzwonic w listopadzie pytac czy sie cos zwolnilo [emoji58]
reklama
ja biore acard,bez powodu, zaczelam brac razem z luteina dwa dni po owu i biore teraz i mam brtac do 34 tyg ciazy, zaraz ci wysle link który Cie uspokoi ja tez sie bardzo bałamWitam się i ja