reklama
Anolik
Fanka BB :)
Ja już od 7 w pracy. Ale dzisiaj do 14 za to miłego dnia!!! [emoji4]Ok pora na mnie zmykam do pracy.Zycze wam milego dnia kobiety Niech moc bedzie z Wami!!!!
Madelaine701
Ok pora na mnie zmykam do pracy.Zycze wam milego dnia kobiety Niech moc bedzie z Wami!!!!
Miłego dnia dziewczynki oby Wam szybko zleciał dzień w pracyJa już od 7 w pracy. Ale dzisiaj do 14 za to miłego dnia!!! [emoji4]
Kaamilaaa
No prosze cie... to niby przed jesienia/zima mam nie miec umytych okien..? [emoji57] jak ciąża nie jest zagrozona albo nie jest to pozna ciaza to mozna normalnie umyc i wywiesic firanki, przynajmniej ja mam taki zamiar jak tylko do siebie wroce [emoji57]Dziewczyny ja was prosze. Zadnych okien i wieszania firanek. w ciąży jeet to kategorycznie zabronione. nie wolno nam tak wysoko podnosic rak.
Dokładnie, ja mam w domu mamisynka ktory non stop chce sie bawic byc przytulany, brany na rece czy na barana i nie jest juz malutki bo wazy 20kg no i sorry ale nie da sie mu powiedziec ze nie moze bawic sie tak jak do tej pory, kobiety pracujace w sklepach jesli musza nosic ciezkie rzeczy to biorą l4 janie moge i musze funkcjonowac jak do tej pory. [emoji6]Przy pierwszej ciąży to możemy sobie odpoczywać, a kobiety które już mają w domu brzdąca/brzdąców muszą dalej żyć tak jak żyły na pełnych obrotach, więc też uważam że ciąża to nie choroba
Link do: Racjonalne wytłumaczenie nieracjonalnych zabobonów o ciąży vol.2 - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Tutaj macie wpis odnośnie mycia okien, wieszania firan i innych tego typu rzeczy bardzo konkretnie napisane, w zdrowej ciąży nic się nie stanie ogólnie to poprostu mit i tyle
Tutaj macie wpis odnośnie mycia okien, wieszania firan i innych tego typu rzeczy bardzo konkretnie napisane, w zdrowej ciąży nic się nie stanie ogólnie to poprostu mit i tyle
brawo!!No powiem ci ze tam nic nie zostało a mają 3 msc córeczkę. Teraz zmuszeni są mieszkać u jego rodzicow na jakiejs wsi zakutej dechami. A wiadomo jak się mieszka z kimś. Ale jedno jest pewne pół miasta wczoraj z drugą znajoma przewertowalismy o pomoc. Zadzwoniłam do radia, do gazety obie instytucje za darmo umieszcza dzisiaj apel. Napisałam do dwóch radnych którzy ubiegają się o prezydenturę miasta. Dodatkowo na fb rozkrecilam akcje pomocy i po południu był taki odzew że musieliśmy stanowczo napisać że koniec z ubraniami. Koleżanka znowu obdzwonila mopr, urząd Marszałkowski odnośnie zastępczego lokum, pojechała do fundacji Caritas. Wiec jesteśmy z siebie dumne.
reklama
agut90
Mdłości... [emoji43]A jak u was samopoczucie dziś dziewczyny
Całodniowe, nie poranne