A może umów się do mojej gin, super kobieta przyjmuje w przyszowicach, nie daleko powiedzmy od was, w pierwszej ciąży już w 4+2 mi mini pecherzyk znalazła, na twoim etapie może już nawet serduszko byćW tym momencie po pierwsze nie mam jak a po drugie jest wcześnie i co tam lekarz zobaczy ? Pecherzyk i kaze czekac do kolejnej wizyty.. a to tym bardziej gorsze, kolejne czekanie juz zupelnie nie na moje nerwy.
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Mnie jedna dziewucha w pracy tak wk.. Nie dość, że jest tepa jak paczka gwoździ, to jeszcze zainteresowana wyłącznie czubkiem własnego nosaO jaaaaa, dziołchy! Wyskoczyłam "na chwile" po pracy na miasto a tu taka dyskusja. Uh... Nie sprzeczać się!
Ktoś tu pisał o zostaniu chrzestna: my za to idziemy na roczek i kupiłam caaaaaaaala masę ciuszkow w prezencie[emoji7][emoji7][emoji7] myślałam, że nie wyjdę ze sklepu [emoji12]
Za to w pracy mialam masę nerwów, chciałam trzasnac drzwami i wyjść, wrrrr...
Tak mi działa na nerwy, że lałabym gdzie popadnie.
Jaka kochana córeczka odpoczywaj i dbaj o siebie a ja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!Cześć dziewczyny
wszystkie na początku ciąży, a wątek już tak bogaty, że chyba dni mi braknie żeby Was nadrobić
wpadłam po trochę pozytywnej energii. Dzisiaj byłam u gina potwierdzić ciążę i niestety łożysko się odkleja na razie jestem przykuta do łóżka, mam leki i nadzieję, że jak pójdę za 2 tygodnie to będzie lepiej.
Dzięki Bogu córka (4 l.) wyrozumiała, tuli, nie kładzie się na brzuszku i mówi, że będzie pomagać
Trzymajcie kciuki za tego małego obcego w brzuchu a ja lecę Was nadrabiać
Właśnie wykupilam pół Tesco owoców teraz mam co jeść
Ostatnia edycja:
Madelaine701
Mnie jedna dziewucha w pracy tak wk.. Nie dość, że jest tempa jak paczka gwoździ, yo jeszcze zainteresowana wyłącznie czubkiem własnego nosa
Tak mi działa na nerwy, że lałabym gdzie popadnie.
Jaka kochana córeczka odpoczywaj i dbaj o siebie a ja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Właśnie wykupilam pół Tesco owoców teraz mam co jeść
Madelaine701
Ja dzisiaj byłam zanieść L4 i po tym co tam zastałam nie wrócę już tam. A jeszcze jak już poszłam do domu ktoś dokonał kradzieży. Nie potrzebuję takich stresów, zwłaszcza, że w mojej firmie nikt się nikim nie przejmuję...
Silje1008
)) słownik umówiona oczywiścieUczona?
Paulina90
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam dylemat, podobno apap i ogólnie paracetamol w ciąży jest bezpieczny, ale cos mi znajoma wyskoczyła że niby nie powinno się brać bo może powodować autyzm i wzmożone napięcie mięśniowe u niemowląt po narodzinach i tak trochę nie wiem co myśleć :|. Zastanawiam się czy to kolejne bzdury internetów czy może są jakieś nowsze badania?
To jakieś bzdury! Bierz Kochana spokojnie paracetamol jest on uznawany za bezpieczny w ciąży
Paulina90
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny
wszystkie na początku ciąży, a wątek już tak bogaty, że chyba dni mi braknie żeby Was nadrobić
wpadłam po trochę pozytywnej energii. Dzisiaj byłam u gina potwierdzić ciążę i niestety łożysko się odkleja na razie jestem przykuta do łóżka, mam leki i nadzieję, że jak pójdę za 2 tygodnie to będzie lepiej.
Dzięki Bogu córka (4 l.) wyrozumiała, tuli, nie kładzie się na brzuszku i mówi, że będzie pomagać
Trzymajcie kciuki za tego małego obcego w brzuchu a ja lecę Was nadrabiać
Trzymamy kciuki
w_karolcia
Gdzieś wyczytałam w internecie ze jest taki zabobon ze w ciąży nie można iść na pogrzeb bo zabiera kogoś
turkusova
To ja też nie powinnam iść na pogrzeb taty [emoji52] w sumie to na mszy nie byłam, wyszłam z kościoła, bo zrobiło mi się słabo...Gdzieś wyczytałam w internecie ze jest taki zabobon ze w ciąży nie można iść na pogrzeb bo zabiera kogoś
reklama
Jesli ktoś jest wierzący to nie powinien wierzyć w takie cuda w ciąży można iść na pogrzeb, co innego jeśli wziąć pod uwagę silne emocje, jeśli to pogrzeb bliskiej osoby, wtedy już trzeba samemu zadecydować czy się da radęGdzieś wyczytałam w internecie ze jest taki zabobon ze w ciąży nie można iść na pogrzeb bo zabiera kogoś