Jest spora szansa na serduszko jednak nie przejmuj się jeśli nie będzie bo ciąża może być młodsza równie dobrze trzymam kciukiAgatki ja dzisiaj mam 6+1 i wizytę wieczorem. Mam nadzieje ze tez już coś zobacze
reklama
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Feeee herbata z imbirem jest okropna, strasznie mi nie smakuje u mnie z mdłościami chyba ciut lepiej, aczkolwiek apetytu nadal brak jem żeby nie umrzeć z głodu tylko
turkusova
agut90
Oooo to ten, który dostałam od męża[emoji173]A ja zamówiłam ciążowy notatnik [emoji4] W pierwszej ciąży miałam "Dzienniczek ciąży".
Powiem Wam, że "Ciążowy notatnik" jest według mnie fajniejszy [emoji4]Zobacz załącznik 906408Zobacz załącznik 906409
Wczoraj zaczęłam uzupełniać[emoji38]
turkusova
Nie popadaj w paranoję. Przecież nic się nie stanie jak zjadłaś trochę.Dziewczyny przez swoją niewiedzę zjadłam wczoraj ser gorgonzola i wędzonego łososia. Nie wiedziałam że nie można
turkusova
Nie powinno się jeść surowych jaj, ryb, mięsa.A to nie można wędzonego łososia??
Sery pleśniowe. Mogą powodować listeriozę, chorobę, która jest szczególnie niebezpieczna dla kobiet ciężarnych.
Surowe mięso. Może powodować toksoplazmozę i listeriozę, w których wyniku występuje uszkodzenie układu nerwowego dziecka oraz przedwczesny poród.
Surowe jajka. Mogą zawierać bakterie salmonelli, co może doprowadzić do groźnego zatrucia.
reklama