reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Nie wierzę... az mi sie cos robi jak slysze takie farmazony... apap i paracetamol jest w ciazy Bezpieczny oczywiscie w rozsadnych dawkach
I ciesz sie ze mozesz go brać, u mnie to by bylo bez sensu bo na mnie nie dzialaja takie slabe leki tylko ketonal [emoji57]Ja uwazam ze kiedyś ludzie żyli w jeszcze mniejszych mieszkaniach i nikomu to nie przeszkadzało wiec jak dla mnie 3pokoje przy trojce dzieci jest ok[emoji6]
My narazie wynajmujemy i mamy dwa pokoje (sypialnia nasza i pokoj mlodego)+salon+kuchnia+wc+lazienka i mysle ze jak w przyszlym roku sie przeprowadzimy to do podobnego i na początek male bedzie z nami a potem dokoptujemy je do mlodego [emoji6] niektorzy pewnie by powiedzieli zeby dzieci mialy osobne pokoje a my mozemy w salonie ale jak tego nie widzę [emoji14]
Szczerze mówiąc to na mnie apap też średnio działa, jak mnie kolka z nerek złapie to wątpię że mi pomoże. Zastanawia mnie tylko właśnie ta dziwna teoria, bo ogólnie wcześniej się nie spotkałam z czymś takim :|

O ja cie ketonal[emoji26][emoji26] raz wzielam kokezanka mnie poratowala i czułam się jak na haju.Bardzo mocny.

Jeszcze odnośnie tego mieszkania to gdybym miała możliwość kupna czegoś większego to byłoby super, jednak przy kredycie na to mieszkanie to mogę pomarzyć o domku czy większym mieszkaniu [emoji14] ogólnie w Polsce są trochę inne realia i mało kto może sobie pozwolić na opcję jedno dziecko =jeden dodatkowy pokój :) bo wiadomo że tak byłoby idealnie :)
No my też mieszkanie na kredyt dlatego dom za własne oszczędności:) no cóż przestanę się przejmować co inni pomyślą, bo i tak z tym tematem nic nie zrobie, oby nam było wygodnie:)

reklama
Do góry