reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Nie wierzę... az mi sie cos robi jak slysze takie farmazony... apap i paracetamol jest w ciazy Bezpieczny oczywiscie w rozsadnych dawkach
I ciesz sie ze mozesz go brać, u mnie to by bylo bez sensu bo na mnie nie dzialaja takie slabe leki tylko ketonal [emoji57]Ja uwazam ze kiedyś ludzie żyli w jeszcze mniejszych mieszkaniach i nikomu to nie przeszkadzało wiec jak dla mnie 3pokoje przy trojce dzieci jest ok[emoji6]
My narazie wynajmujemy i mamy dwa pokoje (sypialnia nasza i pokoj mlodego)+salon+kuchnia+wc+lazienka i mysle ze jak w przyszlym roku sie przeprowadzimy to do podobnego i na początek male bedzie z nami a potem dokoptujemy je do mlodego [emoji6] niektorzy pewnie by powiedzieli zeby dzieci mialy osobne pokoje a my mozemy w salonie ale jak tego nie widzę [emoji14]
Szczerze mówiąc to na mnie apap też średnio działa, jak mnie kolka z nerek złapie to wątpię że mi pomoże. Zastanawia mnie tylko właśnie ta dziwna teoria, bo ogólnie wcześniej się nie spotkałam z czymś takim :|

O ja cie ketonal[emoji26][emoji26] raz wzielam kokezanka mnie poratowala i czułam się jak na haju.Bardzo mocny.

Jeszcze odnośnie tego mieszkania to gdybym miała możliwość kupna czegoś większego to byłoby super, jednak przy kredycie na to mieszkanie to mogę pomarzyć o domku czy większym mieszkaniu [emoji14] ogólnie w Polsce są trochę inne realia i mało kto może sobie pozwolić na opcję jedno dziecko =jeden dodatkowy pokój :) bo wiadomo że tak byłoby idealnie :)
No my też mieszkanie na kredyt dlatego dom za własne oszczędności:) no cóż przestanę się przejmować co inni pomyślą, bo i tak z tym tematem nic nie zrobie, oby nam było wygodnie:)

reklama
Do góry