reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

:)Hej dziewczyny, jednak bycie mama czerwcową nie jest mi dane. Dzisiaj zaczynam nowy cykl, dostałam okres. Myślał że to jakieś plamienie na początku, ale zrobiłam hcg i wyszło że w ciąży jednak nie jestem. Nie poddaje sie walczę dalej moze lipiec to bedzie "nasz miesiąc" :D a Wam drogie Mamy życzę spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań. Trzymajcie się i dbajcie o Wasze Skarby.

reklama
:)Hej dziewczyny, jednak bycie mama czerwcową nie jest mi dane. Dzisiaj zaczynam nowy cykl, dostałam okres. Myślał że to jakieś plamienie na początku, ale zrobiłam hcg i wyszło że w ciąży jednak nie jestem. Nie poddaje sie walczę dalej moze lipiec to bedzie "nasz miesiąc" :D a Wam drogie Mamy życzę spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań. Trzymajcie się i dbajcie o Wasze Skarby.
Trzymam kciuki o dalsze starania i oby zaskoczyło. Daj znać jeśli się uda i Powodzenia[emoji8]

To ja sobie chyba narazie pojde stad bo nie chce was niepotrzebnie straszyc tym ze sama sie boje i mam zle przeczucia a niestety na ta chwile nie potrafie inaczej myslec. Moze odezwe sie za jakis czas o ile wszystko bedzie dobrze.
Trzymajcie sie i rosnijcie [emoji8]
Kamilaaa,
Jeśli się tak martwisz to warto jednak umowic wizytę wcześniej w miejscowości Twoich Teściów, przecież sama niedawno pisałaś, ze dzieciątko najważniejsze. Nie czekaj wiec do 22.10

Kamilaaa,
Jeśli się tak martwisz to warto jednak umowic wizytę wcześniej w miejscowości Twoich Teściów, przecież sama niedawno pisałaś, ze dzieciątko najważniejsze. Nie czekaj wiec do 22.10
W tym momencie po pierwsze nie mam jak a po drugie jest wcześnie i co tam lekarz zobaczy ? Pecherzyk i kaze czekac do kolejnej wizyty.. a to tym bardziej gorsze, kolejne czekanie juz zupelnie nie na moje nerwy.

reklama
W tym momencie po pierwsze nie mam jak a po drugie jest wcześnie i co tam lekarz zobaczy ? Pecherzyk i kaze czekac do kolejnej wizyty.. a to tym bardziej gorsze, kolejne czekanie juz zupelnie nie na moje nerwy.
No już może być serduszko:) jesteśmy na tym samym etapie, u mnie wczoraj potwierdził zarodka i serduszko:). Tak tylko pisze, bo może uspokoiłoby Cię to chociaż troszkę.

Do góry