w_karolcia
Fanka BB :)
Ja dalej mam bardzo delikatne plamienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta HcgDziewczyny biorę pragnę, czy powinnam coś do tego jeszcze łykać? Co wy bierzecie? I takie pytanie z innej beczki, mówicie tu o badaniu bety- jak to badanie jest oznaczone bo nie wiem czy lekarz mi to zlecił (czy to w standardowej morfologii??).
Badanie beta hcg [emoji6] nawet lekarz nie musi ci zlecac tylko mozesz sama sobie je zrobic [emoji6]Dziewczyny biorę pragnę, czy powinnam coś do tego jeszcze łykać? Co wy bierzecie? I takie pytanie z innej beczki, mówicie tu o badaniu bety- jak to badanie jest oznaczone bo nie wiem czy lekarz mi to zlecił (czy to w standardowej morfologii??).
Ja jestem na zwolnieniu do piątku, ale nie ze względu na ciążę. ..Czy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?
Ja pracuję i planuję jak najdłużej się da wprawdzie mam umowę na stałe, ale po prostu chciałabym pracować.Czy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?
Już jestem [emoji7][emoji8] ta ciąża mnie wykancza. Sen mnie prześladuje cały czas. A ty jak sie kochana czujesz?Ej a tak właściwie to @Ces sie dawno nie odzywala [emoji848]
Ja pracuje normalnie. Od rana do 16.Codziennie jestem przedstawicielem. Cały czas w aucie wrrrrr nic fajnego. I jak tylko będzie okazja zmykam na wolne nawet jeśli ciut mniej wezmę kasy. Na razie nie ma podstaw do zwolnienia.Czy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?