Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak [emoji6] takie bóle, czesto jak na @ moga nawet trwac caly pierwszy trymestr [emoji6]Dziewczyny, a takie kucie czasami, albo lekki ból to jest normalne? Czasami tam coś czuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji6] takie bóle, czesto jak na @ moga nawet trwac caly pierwszy trymestr [emoji6]Dziewczyny, a takie kucie czasami, albo lekki ból to jest normalne? Czasami tam coś czuję.
Ja właśnie odczuwam kłucia, dzisiaj nawet taki ból jak na miesiaczke, aż w panice b8egam do toalety. Mam nadzieję, że to normalne. Dzisiaj z samego rana byłam na hcg, wyniki będą po południuDziewczyny, a takie kucie czasami, albo lekki ból to jest normalne? Czasami tam coś czuję.
Tak to normalne [emoji6]Ja właśnie odczuwam kłucia, dzisiaj nawet taki ból jak na miesiaczke, aż w panice b8egam do toalety. Mam nadzieję, że to normalne. Dzisiaj z samego rana byłam na hcg, wyniki będą po południu
Moze podjedz na IP ???U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
Tak to normalne [emoji6]
Tam sie wszystko zaczyna rozciagac wiec moze boleć [emoji6]
Ojej normalne krwawienie czy plamienie?U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
Mi nikt bez powodu zwolnienia nie da z resztą chcę pracować do maja.Czy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?
No to cudownie! Ja wizytę mam dopiero w poniedziałek.Come back. Dziewczyny wróciłam do żywych. Trochę mnie nie było ale praca praca dom, i padalam na twarz jeszcze ten sen. Ciągle i wszędzie bym spała. Dzisiaj bylam na wizycie 7 tydzień serduszko pięknie biło. Z Wrażenia zapomniałam wziasc zdj usg. Ale za tydzień mam kolejną wizytę muszę zrobić krew, mocz, aaa i jak już będą wyniki to za tydzień w pon zakładamy kartę ciazy[emoji7][emoji7][emoji7]Wtedy poproszę o usg i wam wrzucę. Witam nowe mamy. I pozdrawiam wszystkie. Czy ktoras już była. Na wizycie? U mnie z usg termin 2 czerwca ale to się jeszcze może zmienić.
O rany, może jeszcze się uda? Moja mama wszystkie trzy ciąże plamiła. Ściskam mocno!U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
A który tc? U mnie jak na razie identycznie. Ciągnie mnie w podbrzuszu i pobolewa czasem no i piersi nabrzmiałe i mają dużo niebieskich żyłTo ok ja to nawet się nie przejmuje, chyba do mnie nie dotarła jeszcze ta ciąża. Oprócz bólu piersi i ciągnięcia w jajnikach żadnych nowych objawów. A jak u Was?
Do lekarza marsz!! Natychmiast!U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..