reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?
Ja nie pracuje [emoji6]
Come back. Dziewczyny wróciłam do żywych. Trochę mnie nie było ale praca praca dom, i padalam na twarz jeszcze ten sen. Ciągle i wszędzie bym spała. Dzisiaj bylam na wizycie 7 tydzień serduszko pięknie biło. Z Wrażenia zapomniałam wziasc zdj usg. Ale za tydzień mam kolejną wizytę muszę zrobić krew, mocz, aaa i jak już będą wyniki to za tydzień w pon zakładamy kartę ciazy[emoji7][emoji7][emoji7]Wtedy poproszę o usg i wam wrzucę. Witam nowe mamy. I pozdrawiam wszystkie. Czy ktoras już była. Na wizycie? U mnie z usg termin 2 czerwca ale to się jeszcze może zmienić.
Super gratuluję[emoji173][emoji173][emoji173]
Już jestem [emoji7][emoji8] ta ciąża mnie wykancza. Sen mnie prześladuje cały czas. A ty jak sie kochana czujesz?
Noo dobrze ze jestes [emoji8]
Ja? Ja mam wrazenie ze w ciazy wcale nie jestem, zadnych objawów nadal.

reklama
Ja nie pracuje [emoji6]Super gratuluję[emoji173][emoji173][emoji173]Noo dobrze ze jestes [emoji8]
Ja? Ja mam wrazenie ze w ciazy wcale nie jestem, zadnych objawów nadal.
Zazdroszcze. Przy pierwszej córce tak mialam..... Do czasu potem mdlilo mnie non stop. Także ciesz się póki jest pieknie[emoji23]
To która teraz wizytuje?przyznawac się.
Ja dziewczyny właśnie pije kawe dzisiaj wolne więc starsza wyeksmitowalam już do szkoły. Młodsza bawi się w kąciku. Także chwilowo trwaj [emoji3]

Kaamilaa tylko się cieszyć,że na razie jest dobrze :-) :). w pierwszej ciąży całe 9 miesięcy miałam mdłosci. Mogę policzyć na palcach" lepsze" dni. Teraz też nie czuje nic. Jakby nie test który zrobilam z ciekawości to pewnie bym nie wiedziała że jestem w ciąży ;)

Zazdroszcze. Przy pierwszej córce tak mialam..... Do czasu potem mdlilo mnie non stop. Także ciesz się póki jest pieknie[emoji23]
To która teraz wizytuje?przyznawac się.
Ja dziewczyny właśnie pije kawe dzisiaj wolne więc starsza wyeksmitowalam już do szkoły. Młodsza bawi się w kąciku. Także chwilowo trwaj [emoji3]
Kaamilaa tylko się cieszyć,że na razie jest dobrze :-) :). w pierwszej ciąży całe 9 miesięcy miałam mdłosci. Mogę policzyć na palcach" lepsze" dni. Teraz też nie czuje nic. Jakby nie test który zrobilam z ciekawości to pewnie bym nie wiedziała że jestem w ciąży ;)
Dziewczyny ja niby wiem ze powinnam sie cieszyć brakiem objawów ale nie potrafie i tylko bardziej mnie to martwi.
Ja mam dzisiaj wizytę [emoji16] na 18.50, ale znając życie będzie poślizg [emoji14]
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny! Dam znać na pewno ;)
Nadal mam parcie na śledzie :p najlepiej "Śledzik na raz w sosie musztardowym".

Od wczoraj strasznie boli mnie kręgosłup. Całą noc źle spałam . . .

Dzięki dziewczyny! Dam znać na pewno ;)
Nadal mam parcie na śledzie [emoji14] najlepiej "Śledzik na raz w sosie musztardowym".

Od wczoraj strasznie boli mnie kręgosłup. Całą noc źle spałam . . .
Ach, te śledziki.. [emoji28] moim faworytem jest ten w cebulce albo z suszonymi pomidorami [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Kręgosłup mnie nie boli ale też bardzo niespokojnie śpię.. do toalety chodzę w nocy średnio 3 razy [emoji29]

reklama
Do góry