reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?
Ja nie pracuje [emoji6]
Come back. Dziewczyny wróciłam do żywych. Trochę mnie nie było ale praca praca dom, i padalam na twarz jeszcze ten sen. Ciągle i wszędzie bym spała. Dzisiaj bylam na wizycie 7 tydzień serduszko pięknie biło. Z Wrażenia zapomniałam wziasc zdj usg. Ale za tydzień mam kolejną wizytę muszę zrobić krew, mocz, aaa i jak już będą wyniki to za tydzień w pon zakładamy kartę ciazy[emoji7][emoji7][emoji7]Wtedy poproszę o usg i wam wrzucę. Witam nowe mamy. I pozdrawiam wszystkie. Czy ktoras już była. Na wizycie? U mnie z usg termin 2 czerwca ale to się jeszcze może zmienić.
Super gratuluję[emoji173][emoji173][emoji173]
Już jestem [emoji7][emoji8] ta ciąża mnie wykancza. Sen mnie prześladuje cały czas. A ty jak sie kochana czujesz?
Noo dobrze ze jestes [emoji8]
Ja? Ja mam wrazenie ze w ciazy wcale nie jestem, zadnych objawów nadal.

reklama
Ja nie pracuje [emoji6]Super gratuluję[emoji173][emoji173][emoji173]Noo dobrze ze jestes [emoji8]
Ja? Ja mam wrazenie ze w ciazy wcale nie jestem, zadnych objawów nadal.
Zazdroszcze. Przy pierwszej córce tak mialam..... Do czasu potem mdlilo mnie non stop. Także ciesz się póki jest pieknie[emoji23]
To która teraz wizytuje?przyznawac się.
Ja dziewczyny właśnie pije kawe dzisiaj wolne więc starsza wyeksmitowalam już do szkoły. Młodsza bawi się w kąciku. Także chwilowo trwaj [emoji3]

Kaamilaa tylko się cieszyć,że na razie jest dobrze :-) :). w pierwszej ciąży całe 9 miesięcy miałam mdłosci. Mogę policzyć na palcach" lepsze" dni. Teraz też nie czuje nic. Jakby nie test który zrobilam z ciekawości to pewnie bym nie wiedziała że jestem w ciąży ;)

Zazdroszcze. Przy pierwszej córce tak mialam..... Do czasu potem mdlilo mnie non stop. Także ciesz się póki jest pieknie[emoji23]
To która teraz wizytuje?przyznawac się.
Ja dziewczyny właśnie pije kawe dzisiaj wolne więc starsza wyeksmitowalam już do szkoły. Młodsza bawi się w kąciku. Także chwilowo trwaj [emoji3]
Kaamilaa tylko się cieszyć,że na razie jest dobrze :-) :). w pierwszej ciąży całe 9 miesięcy miałam mdłosci. Mogę policzyć na palcach" lepsze" dni. Teraz też nie czuje nic. Jakby nie test który zrobilam z ciekawości to pewnie bym nie wiedziała że jestem w ciąży ;)
Dziewczyny ja niby wiem ze powinnam sie cieszyć brakiem objawów ale nie potrafie i tylko bardziej mnie to martwi.
Ja mam dzisiaj wizytę [emoji16] na 18.50, ale znając życie będzie poślizg [emoji14]
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny! Dam znać na pewno ;)
Nadal mam parcie na śledzie :p najlepiej "Śledzik na raz w sosie musztardowym".

Od wczoraj strasznie boli mnie kręgosłup. Całą noc źle spałam . . .

Dzięki dziewczyny! Dam znać na pewno ;)
Nadal mam parcie na śledzie [emoji14] najlepiej "Śledzik na raz w sosie musztardowym".

Od wczoraj strasznie boli mnie kręgosłup. Całą noc źle spałam . . .
Ach, te śledziki.. [emoji28] moim faworytem jest ten w cebulce albo z suszonymi pomidorami [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Kręgosłup mnie nie boli ale też bardzo niespokojnie śpię.. do toalety chodzę w nocy średnio 3 razy [emoji29]

reklama
Do góry