Kaamilaaa
Fanka BB :)
U ciebie ktory teraz tydzień i dzien ?Gratuluję Paulina
Ja chyba za dwa tygodnie pójdę a za trzy albo cztery pojadę na usg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U ciebie ktory teraz tydzień i dzien ?Gratuluję Paulina
Ja chyba za dwa tygodnie pójdę a za trzy albo cztery pojadę na usg.
To ja mam teraz 4+2 a om miałam 30.08 [emoji848]Apka pokazuje 5+1 bo ostatni @ był 31.08. Ale owu byla 16.09. wiec nie wiem.
Tez mi sie tak wydaje bo mamy roznice jednego dnia w om i u mnie dzis 4+2Jak dla mnie to powinno być 4+1
Coś chyba źle Ci pokazuje bo ja @ miałam 25 sierpnia i dziś mam dopiero 4+6Apka pokazuje 5+1 bo ostatni @ był 31.08. Ale owu byla 16.09. wiec nie wiem.
W 7/8 najlepiej [emoji3]Już wszystko poprawione 4+1 pokazuje apka Preglife a Flo musiałam ręcznie poprawić [emoji14]
Pod koniec przyszłego tygodnia idę do lekarza / położnej na pierwszą wizytę to zobaczę co dalej. U na usg w którym tygodniu najlepiej?