reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Oj tak [emoji14] ciężko utrzymać język za zębami... Ale radość to przecież ogromna, ciesz się kobieto! Tyle czasu się staraliscie! :)
Zebys wiedziała [emoji18] ja juz rano zadzwoniłam i siostrze wygadalam [emoji23][emoji23]
Ale nie chce nikomu więcej mowic a boje sie ze moze byc ciezko z utrzymaniem tajemnicy jak mnie np rzygu rzyg wezmie [emoji18][emoji31] i w tej sytuacji chce do domu [emoji23]
To nic dziwnego. Też bym skakała z radości. Bardzo cieszę się że Wam się udało. Spokojnych kolejnych miesięcy życzę. Ja mam jeszcze mała iskierka nadziei że dołączę do Was na koniec czerwca ale to się okaże w połowie października dopiero.
Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji8][emoji8]

reklama
Zebys wiedziała [emoji18] ja juz rano zadzwoniłam i siostrze wygadalam [emoji23][emoji23]
Ale nie chce nikomu więcej mowic a boje sie ze moze byc ciezko z utrzymaniem tajemnicy jak mnie np rzygu rzyg wezmie [emoji18][emoji31] i w tej sytuacji chce do domu [emoji23] Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie [emoji8][emoji8]
Może nie bedziesz miała mdłości, kto wie :) ja modlę się żeby jutro przy gościach nie mieć wymiotów czy czegoś bo wtedy się wszyscy domyślą, a puki co wie tylko bliska znajoma, mój mąż i moja mama która w Holandii mieszka. A jutro mają być siostry męża, teściowa, mój tata, babcia i w ogóle wszyscy, już pewnie będą namawiać na chociaż lampkę wina....

Może nie bedziesz miała mdłości, kto wie :) ja modlę się żeby jutro przy gościach nie mieć wymiotów czy czegoś bo wtedy się wszyscy domyślą, a puki co wie tylko bliska znajoma, mój mąż i moja mama która w Holandii mieszka. A jutro mają być siostry męża, teściowa, mój tata, babcia i w ogóle wszyscy, już pewnie będą namawiać na chociaż lampkę wina....
No ja do prawie konca października nadal u tz rodzicow wiec moze byc ciezko i moga w tym czasie mnie jakieś wymioty złapać[emoji18]

Dziewczyny, gratuluję!!! Spokojnej ciąży. ❤️ Jakie macie plus minus terminy? :)
09.06. Póki co :)
Witam dziewczynki na wątku :p bardzo się cieszę że jesteście oby więcej staraczek do nas trafiło! :) u mnie oprócz tego że piersi pełniejsze zero objawów, aż mnie to martwi trochę. Wcześniej w terminie @ bolało brzuch, jajniki dokuczały, teraz nic zbytnio. Jedyne to jak zbyt szybko wstanę czy coś to zakłuje :) cieszy mnie brak mdłości, chociaż mam obawy że to cisza przed burzą
Może nic nie będzie, ja nigdy nie miałam mdłości i mam nadzieję że tak i teraz będzie :)
To mamy tak samo, szczerze to kilka razy zapomniałam o tym że jestem w ciąży... :o
Jeszcze trochę i będziesz cały czas czuła brzuch,, spokojnie :D

Ja tylko siostrze powiedzialam a reszta musi poczekać, chyba że M swoim powie.
Co do nie picia mówię że jestem na diecie i nie piję :D

Nie wiem kiedy iść do lekarza tutaj w uk..

Cześć Dziewczyny! :) Chętnie do Was dołączę :) dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki❤️ Mam już Synka 20 miesięcy skończone:) zaczęliśmy starania we wrześniu i od razu się udało, planuje w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza :)

Cześć Dziewczyny! :) Chętnie do Was dołączę :) dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki[emoji173]️ Mam już Synka 20 miesięcy skończone:) zaczęliśmy starania we wrześniu i od razu się udało, planuje w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza :)
Gratulacje [emoji3] rowniez dzis wysikalam || [emoji28]
Super ze tak szybko sie udalo wam [emoji3]
Szybko chcesz isc do lekarza, w ktorym tc bedziesz wtedy ?

Cześć Dziewczyny! :) Chętnie do Was dołączę :) dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki[emoji173]️ Mam już Synka 20 miesięcy skończone:) zaczęliśmy starania we wrześniu i od razu się udało, planuje w przyszłym tygodniu wizytę u lekarza :)
Witaj[emoji4]

reklama
No dziewczyny ja dzisiaj jak nigdy speed dostałam. Posprzatalam ugotowalam pomidorową obejrzałam reklamę i myslalam ze język mi ucieknie bo tam danie chińskie i co??? Poleciała do sklepu i właśnie zjadłam porcje ryżu z pysznym chińskim daniem. Dodatkowo o 8 rano upieklam szarlotke. Wiec czuje ze pęknę dzisiaj taka szczęśliwa jestem[emoji23]
Gratuluję wszystkim nowym brzuchatkom. Teraz tylko trzymam kciuki żeby fasolki zdrowo nam rosły i nasi partnerzy nas nie WKU........ [emoji3][emoji3][emoji3]

Do góry