Zgoda, ale potem już wam nie odpuszczęDaj nam z @leeleeth jeszcze tydzień max tak dla pewności [emoji23][emoji173]️
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Walnijcie mnie w łeb - kupiłam test - biel wizira! [emoji849][emoji849][emoji849]
Sama siebie katuję.
Sama siebie katuję.
Kaamilaaa
Ej nie szalej [emoji6] test 8dpo i to nie z porannego moczu sie nie liczy ! [emoji6] czekaj do terminu @.Walnijcie mnie w łeb - kupiłam test - biel wizira! [emoji849][emoji849][emoji849]
Sama siebie katuję.
Na prawde dziewczyny ja wiem ze korci strasznie, sama to przerabialam ale to wcale nie jest dobre podejście [emoji6]
martoosia04
Ej nie szalej [emoji6] test 8dpo i to nie z porannego moczu sie nie liczy ! [emoji6] czekaj do terminu @.
Na prawde dziewczyny ja wiem ze korci strasznie, sama to przerabialam ale to wcale nie jest dobre podejście [emoji6]
Potwierdzam, i niby to wiem, ale to był jakiś impuls.
Teraz już więcej nie kupię. Czekam na moje z Allegro. Obiecuje!
@leeleeth widziałam na of że u ciebie I kreska - ale biel wizira czy cień nadal się utrzymuje?
martoosia04
o, to dobry sposób, zamówić testy przez internet z najdłuższą możliwą przesyłką
ja niestety mam już w szufladzie, ale będę twarda!
Ja wzięłam przesyłkę poleconym ekonomicznym więc chyba dojdzie do pt [emoji848]
Pociesze cię, ja też robiłam za wcześnie i była biel xD mamy chyba tą samą chorobę ha ha haWalnijcie mnie w łeb - kupiłam test - biel wizira! [emoji849][emoji849][emoji849]
Sama siebie katuję.
martoosia04
Nazywa się NIECIERPLIWOŚĆ.
Mój M. w tym czasie zadowolony, że się mijamy, bo wiecznie męczę go pytaniami czy myśli, że nam się udało [emoji23][emoji23][emoji23] biedak mój [emoji177]
Mój M. w tym czasie zadowolony, że się mijamy, bo wiecznie męczę go pytaniami czy myśli, że nam się udało [emoji23][emoji23][emoji23] biedak mój [emoji177]
Zgadza się. Mój mąż też teraz ma dość bo ciągle mu truje że w szoku jestem, że nie wierzę. Wcześniej słuchał o owulacji, o cyklach i innych cudach xDNazywa się NIECIERPLIWOŚĆ.
reklama
martoosia04
Zgadza się. Mój mąż też teraz ma dość bo ciągle mu truje że w szoku jestem, że nie wierzę. Wcześniej słuchał o owulacji, o cyklach i innych cudach xD
A potem będą słuchali o zniecierpliwieniu przed wizytą i o obawach [emoji23] taka ich rola!