reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Tak, 29 zł/msc się płaci po 30 dniach darmowego użytkowania. Ale ja zakładam po prostu nowe konto ;)

Pod każdym wykresem jest taka statystyka zawsze i wylicza na ile % możesz mieć już pozytywny test ciążowy. Pokazuje dni płodne, oblicza kiedy owu na podstawie twoich pomiarów temp.
Choć u mnie słabe chyba te objawy ciąży, bo jeszcze nie pokazuje w ogóle ile mam możliwości pozytywnego testu. No i punktów mam 24/100.

A odchodząc od tematu of, znów czuję jakby kulkę w gardle. Nie wiem czy to nie taka delikatna zgaga. Mam taki dyskomfort w gardle/przełyku. [emoji848]

reklama
Ale mnie boli jajnik! Masakra! Jutrzejsza temp i test już chyba decydujący będzie.
Lekki stres jest!
@martoosia04 a Ty kiedy testujesz?

Sama nie wiem już czy jest sens. [emoji849] M. mówi, że mam na chwile przestać sie tym zamartwiać. Dziś od rana temp. 36,98 niby niewielki spadek ale ja znów mam czarne wizje. [emoji849]
Chciałam wytrzymać do pon conajmniej z testem by mieć pewność. Na 3 dni przed @ już chyba dosc miarodajny.
I dziś pokazał mi of 18% pozytywnego testu... [emoji849] No zobaczymy jak dojdzie do co najmniej 80%.

Do góry