Prawda, mój się mnie już dziś pytał czy ja zawsze muszę tyle gadać ha ha haA potem będą słuchali o zniecierpliwieniu przed wizytą i o obawach [emoji23] taka ich rola!
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ja to się cieszę, że mam Was, bo ten moj mąż to już by mnie chyba z domu wywalił. [emoji23]
Daj nam z @leeleeth jeszcze tydzień max tak dla pewności [emoji23][emoji173]️
My tu chętniej na dłużej zostaniemy, bardzo chętnie... i jeszcze chętniej wstawimy dwie tluste krechy [emoji23]
Nie mów, ja codziennie liczę na cień. Na razie biel, i coraz smutniej mi, że lipa i w tym cyklu, ale zostało jeszcze kilka dni!Walnijcie mnie w łeb - kupiłam test - biel wizira! [emoji849][emoji849][emoji849]
Sama siebie katuję.
U Ciebie wierze, ze zaraz będą krechy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja to się cieszę, że mam Was, bo ten moj mąż to już by mnie chyba z domu wywalił. [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]
martoosia04
Nie mów, ja codziennie liczę na cień. Na razie biel, i coraz smutniej mi, że lipa i w tym cyklu, ale zostało jeszcze kilka dni!
U Ciebie wierze, ze zaraz będą krechy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niby od rana cieszyłam się na wzrost temp. ale teraz popołudniu badałam szyjkę i wydaje mi się, że ciut w dół poszła. [emoji848] i jakby nie trzymała tak mocno jak choćby wczoraj. Jakby dziurka ciut popuściła. mam nadzieję, że to nie oznacza, że jednak nic z tych dwóch kresek nie wyszło i szykujemy się do @. Już się lekko denerwuję jutrzejszą temp. [emoji33]
Silje1008
Tak Was poczytałam przedwczoraj i wczoraj i pozazdrościłam tych bladych kreseczek dziewczyn, ze sama zrobiłam ten test wczoraj. No i , Chajzer byłby sumny z bieli niczym vizir. Wiem, ze troszkę za wcześnie testowałam, bo @ planowana dopiero 26.09, ale nie mogłam się powstrzymać. No i oczywiście lekki smutek przyszedł. I do mnie, i do męża:/. No ale naprawdę ciagle liczę, ze niebawem się coś zmieni i tylko moje zniecierpliwienie na chwile poplątało.
Czy u Was tez jest tak cudownie ciepło teraz wieczorem? Dziewczyny, a swoją droga skąd jesteście? Może przez przypadek jakaś przyszła czerwcowa również jest z Białegostoku?
Czy u Was tez jest tak cudownie ciepło teraz wieczorem? Dziewczyny, a swoją droga skąd jesteście? Może przez przypadek jakaś przyszła czerwcowa również jest z Białegostoku?
martoosia04
Tak Was poczytałam przedwczoraj i wczoraj i pozazdrościłam tych bladych kreseczek dziewczyn, ze sama zrobiłam ten test wczoraj. No i , Chajzer byłby sumny z bieli niczym vizir. Wiem, ze troszkę za wcześnie testowałam, bo @ planowana dopiero 26.09, ale nie mogłam się powstrzymać. No i oczywiście lekki smutek przyszedł. I do mnie, i do męża:/. No ale naprawdę ciagle liczę, ze niebawem się coś zmieni i tylko moje zniecierpliwienie na chwile poplątało.
Ja z Poznania.
Co do pogody to jak najbardziej cieplutko i fajnie. Ale w Poznaniu na weekend zapowiadają deszcz i ochłodzenie.
Kaamilaaa
Ej no bez przesady, masz ten sam termin @ co ja i juz testujesz ? A potem sie smucisz ? Czym ? Przeciez to ewidentnie za wcześnie zeby test cokolwiek pokazał [emoji6] u mnie dopiero jakies 5-6dpo więc u ciebie pewnie jakos podobnie wiec tutaj musisz jeszcze poczekać po prostuTak Was poczytałam przedwczoraj i wczoraj i pozazdrościłam tych bladych kreseczek dziewczyn, ze sama zrobiłam ten test wczoraj. No i , Chajzer byłby sumny z bieli niczym vizir. Wiem, ze troszkę za wcześnie testowałam, bo @ planowana dopiero 26.09, ale nie mogłam się powstrzymać. No i oczywiście lekki smutek przyszedł. I do mnie, i do męża:/. No ale naprawdę ciagle liczę, ze niebawem się coś zmieni i tylko moje zniecierpliwienie na chwile poplątało.
martoosia04
@leeleeth miałam pytać - czy na of już pokazuje ci na ile % będziesz miała pozytywny test? Bo mi stale nie, a wydaje mi się, że przed aktualizacją wcześnie dosc pojawiała się ta opcja. I ile masz punktów w tych ich obliczeniach? Ja mam wrażenie, że jakoś mało (na dzień dzisiejszy 26/100).
Coś ten wieczór dołujący dla mnie i pełen czarnych mysli.
Może głupio ale zapytam. Co to of?@leeleeth miałam pytać - czy na of już pokazuje ci na ile % będziesz miała pozytywny test? Bo mi stale nie, a wydaje mi się, że przed aktualizacją wcześnie dosc pojawiała się ta opcja. I ile masz punktów w tych ich obliczeniach? Ja mam wrażenie, że jakoś mało (na dzień dzisiejszy 26/100).
reklama
@leeleeth miałam pytać - czy na of już pokazuje ci na ile % będziesz miała pozytywny test? Bo mi stale nie, a wydaje mi się, że przed aktualizacją wcześnie dosc pojawiała się ta opcja. I ile masz punktów w tych ich obliczeniach? Ja mam wrażenie, że jakoś mało (na dzień dzisiejszy 26/100).
Mam 44/100 i 38%