reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Daj nam z @leeleeth jeszcze tydzień max tak dla pewności [emoji23][emoji173]️

My tu chętniej na dłużej zostaniemy, bardzo chętnie... i jeszcze chętniej wstawimy dwie tluste krechy [emoji23]

Walnijcie mnie w łeb - kupiłam test - biel wizira! [emoji849][emoji849][emoji849]

Sama siebie katuję.
Nie mów, ja codziennie liczę na cień. Na razie biel, i coraz smutniej mi, że lipa i w tym cyklu, ale zostało jeszcze kilka dni!

U Ciebie wierze, ze zaraz będą krechy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja to się cieszę, że mam Was, bo ten moj mąż to już by mnie chyba z domu wywalił. [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]

Nie mów, ja codziennie liczę na cień. Na razie biel, i coraz smutniej mi, że lipa i w tym cyklu, ale zostało jeszcze kilka dni!

U Ciebie wierze, ze zaraz będą krechy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Niby od rana cieszyłam się na wzrost temp. ale teraz popołudniu badałam szyjkę i wydaje mi się, że ciut w dół poszła. [emoji848] i jakby nie trzymała tak mocno jak choćby wczoraj. Jakby dziurka ciut popuściła. ☹️☹️☹️ mam nadzieję, że to nie oznacza, że jednak nic z tych dwóch kresek nie wyszło i szykujemy się do @. Już się lekko denerwuję jutrzejszą temp. [emoji33]

Tak Was poczytałam przedwczoraj i wczoraj i pozazdrościłam tych bladych kreseczek dziewczyn, ze sama zrobiłam ten test wczoraj. No i , Chajzer byłby sumny z bieli niczym vizir;). Wiem, ze troszkę za wcześnie testowałam, bo @ planowana dopiero 26.09, ale nie mogłam się powstrzymać. No i oczywiście lekki smutek przyszedł. I do mnie, i do męża:/. No ale naprawdę ciagle liczę, ze niebawem się coś zmieni i tylko moje zniecierpliwienie na chwile poplątało.
Czy u Was tez jest tak cudownie ciepło teraz wieczorem? Dziewczyny, a swoją droga skąd jesteście? Może przez przypadek jakaś przyszła czerwcowa również jest z Białegostoku?

Tak Was poczytałam przedwczoraj i wczoraj i pozazdrościłam tych bladych kreseczek dziewczyn, ze sama zrobiłam ten test wczoraj. No i , Chajzer byłby sumny z bieli niczym vizir;). Wiem, ze troszkę za wcześnie testowałam, bo @ planowana dopiero 26.09, ale nie mogłam się powstrzymać. No i oczywiście lekki smutek przyszedł. I do mnie, i do męża:/. No ale naprawdę ciagle liczę, ze niebawem się coś zmieni i tylko moje zniecierpliwienie na chwile poplątało.
Czy u Was tez jest tak cudownie ciepło teraz wieczorem? Dziewczyny, a swoją droga skąd jesteście? Może przez przypadek jakaś przyszła czerwcowa również jest z Białegostoku?

Ja z Poznania.

Co do pogody to jak najbardziej cieplutko i fajnie. Ale w Poznaniu na weekend zapowiadają deszcz i ochłodzenie.

Ej no bez przesady, masz ten sam termin @ co ja i juz testujesz ? A potem sie smucisz ? Czym ? Przeciez to ewidentnie za wcześnie zeby test cokolwiek pokazał [emoji6] u mnie dopiero jakies 5-6dpo więc u ciebie pewnie jakos podobnie wiec tutaj musisz jeszcze poczekać po prostu

@leeleeth miałam pytać - czy na of już pokazuje ci na ile % będziesz miała pozytywny test? Bo mi stale nie, a wydaje mi się, że przed aktualizacją wcześnie dosc pojawiała się ta opcja. I ile masz punktów w tych ich obliczeniach? Ja mam wrażenie, że jakoś mało (na dzień dzisiejszy 26/100).

Coś ten wieczór dołujący dla mnie i pełen czarnych mysli.

@leeleeth miałam pytać - czy na of już pokazuje ci na ile % będziesz miała pozytywny test? Bo mi stale nie, a wydaje mi się, że przed aktualizacją wcześnie dosc pojawiała się ta opcja. I ile masz punktów w tych ich obliczeniach? Ja mam wrażenie, że jakoś mało (na dzień dzisiejszy 26/100).

Może głupio ale zapytam. Co to of? ;)

reklama

Mam 44/100 i 38%

Do góry