Ja widze chyba będziesz druga mamusia czerwcowaPo cichutku gratuluje [emoji8][emoji8]
U mnie wyszło coś takiego:
Zobacz załącznik 899491
Ciężko było cokolwiek złapać :/ ale pojawiło się szybciej niż wczoraj
reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Ja widze chyba będziesz druga mamusia czerwcowa
Bardzo bym chciała żeby to była ciąża! Było by idealnie. W weekend przenieśliśmy się w końcu do naszego nowego mieszkania, teraz ciąża, to by było piękne
Teraz jak sobie przypomnę, że gdyby nie to że poroniłam to już szykowałabym się do porodu to mega mnie to dobija
martoosia04
Ja słabo widzę ale trzymam kciuki by coś było.
Też mam za sobą jedno poronienie, nie wiem dlaczego do niego doszło do teraz. Mam nadzieję że to już nigdy się nie powtórzy...Bardzo bym chciała żeby to była ciąża! Było by idealnie. W weekend przenieśliśmy się w końcu do naszego nowego mieszkania, teraz ciąża, to by było piękne
Teraz jak sobie przypomnę, że gdyby nie to że poroniłam to już szykowałabym się do porodu to mega mnie to dobija
martoosia04
Czyli póki co mamy tylko jedną mamę po teście z tp na czerwiec? Nieźle! [emoji177]
Zapomniałaś dodać, niecierpliwa mamę bo testowała przed terminem @ ha ha. Z racji że ja termin porodu będę miała na 1 czerwca to dopiero będzie wysyp mamuśCzyli póki co mamy tylko jedną mamę po teście z tp na czerwiec? Nieźle! [emoji177]
reklama
Zgadza się, niechaj dołączają kobiety bo cisza na tym wątku panujePoczątek super, oby tak dalej!