reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Temp. W górę powędrowała więc po cichu zacieram rączki na test za tydzień. [emoji173]️

Hei @martooosia04 witaj i tutaj [emoji6]

Ja liczę na cud czerwcowy, i ze pod serduchem rośnie Nadziejka [emoji6]
Cichutko się witam i będę Was podczytywać.
Trzymajcie kciuki !
Ja trzymam za każda z Was! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Czesc dziewczyny jak sie czujecie dzisiaj? U mnie pogoda do dupy ale ja czuje sie jakbym dostala doladowania. Pije kawusie temperatura ciut podskoczyla co mnie cieszy baaardzo. Starsza corka uczy sie, mlodsza biega z zabawkami po pokoju a ja jestem poprostu szczesliwa[emoji846]Oby do wieczora nikt mi humoru nie popsul hahaha.

Temp. W górę powędrowała więc po cichu zacieram rączki na test za tydzień. [emoji173]️

trzymam kciuki! zresztą za wszystkie :)

A kiedy w ogóle planujecie testować? ja dopiero jakoś 28 września, o ile @ nie przyjdzie w terminie.. jeśli znowu będzie ciąża biochemiczna to ja o tym nie chcę wiedzieć.

Hejo [emoji4] ja sie bawie z młodym na dworze [emoji6]
Ja testować zamierzam 26.09 [emoji6]
Czyli jeszcze 11dni musze wytrzymac [emoji57]

Ostatnia edycja:
Ja czekam do 20.09 dla pewności z testem.

A dzis z moim M. mojej babci skręcamy szafę i komody z Ikea bo sobie zrobiła remont i nie ma kto jej poskładać tego.

To za tydzień będzie tu dużo emocji :)
Ja mam nadzieję że wytrzymam bez testowania.. W ogóle to mam masę testów owulacyjnych (kiedyś ich używałam ale przestałam widzieć sens czatowania na owulację co do godziny) i na pierwszy ogień idzie ten, dopiero gdy wychodzi pozytywny (mocna druga krecha) to sięgam po beta hcg. W każdej ciąży mi się to sprawdzało.

Spicie? Bo ja cos nie moge. Niby czytam ksiazke i nic, wlaczylam nudny film i nic chyba przebiegne sie dookola bloku [emoji23][emoji23]

reklama
Dzien dobry ale tu cisza spokoj[emoji4]. Ogladala ktoras z was serial pulapka z A. Kuleszą bo nie wiem czy warto odpalac pozniej.

Do góry