reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej ;) na razie jest to pierwszy cykl starań ale jakieś mam takie przeczucie że się udało co prawda jeśli byłabym w ciąży to termin według aplikacji 31 maj ale mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie ;) w domu mam już 2.5 letnią córeczkę i chcemy mieć druga córe ;) jutro kupuje testy i testuje w środę lub w czwartek jeśli nie przyjdzie @ ;)

Hej ;) na razie jest to pierwszy cykl starań ale jakieś mam takie przeczucie że się udało co prawda jeśli byłabym w ciąży to termin według aplikacji 31 maj ale mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie ;) w domu mam już 2.5 letnią córeczkę i chcemy mieć druga córe ;) jutro kupuje testy i testuje w środę lub w czwartek jeśli nie przyjdzie @ ;)

Im nas więcej tym weselej. Witaj i powodzenia!

Mój M. mówi, że nam się teraz udało. Ale co do dziewczynki to mówi, że obstawia, że trafił na 80% [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Mnie bolą piersi, ale są dni, kiedy mocniej a są że w ogole. Czasem ból jak na @, ale też nie codziennie. A dziś czułam jakby mi stało wszystko pod gardłem. A może to delikatna zgaga... sama nie wiem bo to taki dyskomfort... czasem senność przychodzi z nikad. I wyskoczyły mi dwa pryszcze na twarzy [emoji849]

Mnie bolą piersi, ale są dni, kiedy mocniej a są że w ogole. Czasem ból jak na @, ale też nie codziennie. A dziś czułam jakby mi stało wszystko pod gardłem. A może to delikatna zgaga... sama nie wiem bo to taki dyskomfort... czasem senność przychodzi z nikad. I wyskoczyły mi dwa pryszcze na twarzy [emoji849]

A ja wręcz przeciwnie mija cera się poprawiła i tak miałam w pierwszej ciąży :) mnie boli okolica cięcia i czasami ciągnie w pachwinach, mam też wrażenie że piersi jakby się powiększyły i mam też ochotę na zupy co też miało miejsce w pierwszej ciąży mam nadzieję że faktycznie to są objawy ciąży a nie że za bardzo wsluchuje się w organizm :/

reklama
A u mnie kot ciagle przyłazi poleżeć na brzuchu
IMG_0168.JPG

W poprzedniej ciąży to był pierwszy zwiastun ciąży [emoji57]

Załączniki

• IMG_0168.JPG
    IMG_0168.JPG
    136,7 KB · Wyświetleń: 829
Do góry