reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hej [emoji6] u mnie jakies 3-4dpo i czekam [emoji57] po tylu cyklach na szczęście juz jestem cierpliwa i nie wyrywam sie z testowaniem przed terminem @ [emoji57]

Hej [emoji6] u mnie jakies 3-4dpo i czekam [emoji57] po tylu cyklach na szczęście juz jestem cierpliwa i nie wyrywam sie z testowaniem przed terminem @ [emoji57]

U mnie jest tak, że ten pierwszy tydzień po owu to mega niecierpliwa jestem, a zaś już się nie spieszę z testem. Ostatnio pomimo terminu @ i braku okresu i tak nie testowałam.

witam po weekendzie :)
u mnie objawow brak :p mialam troche nabrzmiale piersi..ale.. juz wrocily do "swojego" stanu. Dzis moj 27 dzien, ostatnie dwa cykle byly krotsze, wiec ten powinien byc dluzszy. (z moich wyliczen najpozniej powinnam dostac @ sroda/czwartek.Wczoraj raz zabolal mnie brzuch.. i dzis cisza.
@martoosia04 zapomnialam..kiedy ty masz termin @?
@leeleeth -a to moze faktycznie tym razem to tez znak.. z tym kotem? :p

Hej ;) na razie jest to pierwszy cykl starań ale jakieś mam takie przeczucie że się udało co prawda jeśli byłabym w ciąży to termin według aplikacji 31 maj ale mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie ;) w domu mam już 2.5 letnią córeczkę i chcemy mieć druga córe ;) jutro kupuje testy i testuje w środę lub w czwartek jeśli nie przyjdzie @ ;)
hej Justyska, to trzymam kciuki za srode/czwartek :-)

reklama
Witam sie i ja. Mnie dzisiaj brzuch boli jak na miesiaczke ale to ciut za wczesnie wiec nie wiem co to oznacza. Wogole czuje sie jakbym zaraz miala dostac. Az sie zestresowalam. Kłuję boli i brzuch nawet jakby pełny.
Czy ktoras tez tak ma?

Do góry