reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć, dawno się nie odzywałam :)
Od początku tygodnia chwilami tak strasznie bolą mnie piersi, ze szok.. Nie jak dotykam tylko tak chwile mnie w nich kłuje :/ czasen jest to mega bolesne... Owulacja była tydzień temu, a nigdy tak wcześnie piersi mnie nie bolały :/

Moje też ciężkie jakieś jak ściągnę stanik i ciut obolałe.

reklama
Cześć, dawno się nie odzywałam :)
Od początku tygodnia chwilami tak strasznie bolą mnie piersi, ze szok.. Nie jak dotykam tylko tak chwile mnie w nich kłuje :/ czasen jest to mega bolesne... Owulacja była tydzień temu, a nigdy tak wcześnie piersi mnie nie bolały :/
Oby ten bol byl oznaka || [emoji6]

Ja az nie chce myslec ze za jakiś tydzien znow mnie zaczna boleć przed @ [emoji57]

Dzien dobry [emoji4] My jak zwykle kawusia chwila relaxu i zaraz biore sie za ogarniecie mieszkania[emoji31] Malż ma wypad z kumplami wiec zostaje z moimi dziewczynami sama. A sorry jeszcze suka z nami. Mysle ze jak mala usnie jakis film zapodam i popcorn ooo taki mam plan na wieczor.

Witam sie [emoji3] apka pokazuje ze wczoraj owu byla, mam nadzieje że przedwczorajsze [emoji173] wystarcza a jakby co to moze jeszcze dzis powtorzymy o ile oboje nie padniemy wieczorem [emoji57] i potem czekanie...[emoji57]
Pogoda sie popsula ale ja i tak pewnie z mlodym większość dnia na dworze spedze [emoji57] tz dzis dluzej na kursie[emoji52]

reklama
Ja już po owulacji najprawdopodobniej, żadnych objawów nie interpretuję, nawet w pozytywny test nie uwierzę, tylko czekam na serce a najlepiej już na noworodka ;)
W poprzednim cyklu nawet betę miałam pozytywną a i tak nic z tego nie wyszło.. Zaliczyłam taki dół że sama byłam w szoku ze można tak silnie zareagować.
W ciążę uwierzę jak będzie serce, ale coś czuję że daleka droga do tego. Jak za oknem jesień to czarne myśli łatwiej dopadają.

Do góry