reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
22 to mialam jak 1 core rodzilam. Piekny wiek. Oj chcialoby sie wrocic[emoji4][emoji847]
No ja jak rodzilam to mialam niecale 18, fajnie byc mloda mamą [emoji6] mam nadzieje ze do konca przyszlego roku uda nam sie bo inaczej odpuscimy [emoji6] nie chce byc w ciazy/rodzic majac wiecej niz 24lat [emoji14]

A ja się późno zdecydowałam na macierzyństwo, miałam 30 lat, kilka dni później i rocznikowo miałabym 31;). No ale teraz zamierzam nadgonić :D

Z perspektywy czasu to jednak zazdroszczę mamom, które zdecydował się/ zostały mamami wcześniej. No ale każdy ma swoją ścieżkę.

dzien dobry babeczki :) dzis niezbyt dobrze spalan- w nocy obudzilam sie 4 razy, bo oddychac nie moglam, taki katar dostalam. Czuje sie, jakbym wczoraj butelke wina wypila :blink:Nie wiem, gdzie ja sie moglam przeziebic :/ Smaku nie mam, nie wiem, jak ja dzis cos ugotuje :laugh2:Albo bedzie bezsmakowe, albo wrecz przeciwnie- przesole :p

@sunshine83 uu kuruj sie. Nie nawidze tego okresu wlasnie bo zawsze cos zlapie. Ja wlasnie pije kawusie i ogladam retransmisje przesluchania Kin-Kaczmarek ws AmberGold.
Ja dzisiaj mam totalna dziure co gotowac starsza nie je miesa, małż najlepiej tylko miecho a mi i malej to wsio ryba. Normalnie dom wariatow

@sunshine83 zdrówka [emoji4]
@Ces no to niezle dla każdego cos innego [emoji3]
No teraz ta najgorsza pogoda [emoji849] oby mi tylko mlody niczego nie złapał bo nie moze przed operacją [emoji849]

reklama
@Kaamilaaa cos powaznego? Oczywiscie jesli mozesz i chcesz napisac.
Dla mnie kazda operacja to koszmar boje sie i na sama mysl mdleje chociaz nigdy nie mialam

Do góry