reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Bedzie miał jądro sprowadzane do moszny bo nadal mu nie zeszło [emoji58]

@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]

Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]
Wiem ze bedzie ciężko ale mam nadzieje ze szybko o wszystkim zapomni [emoji58] dobrze ze to tylko dwa dni w szpitalu bo jeden dzien przyjecie a na drugi operacja i popoludniu do domu [emoji57]

Ja też mega boję się cesarki. W pierwszej ciąży mega się jej bałam i już czułam jej oddech na swoim karku. Młody mi nie chciał wyjść. Krzywo wchodził w kanał rodny. Koszmar. Skończyło się VACUM.

dzieki dziewczyny :)
@Kaamilaaa, bedzie dobrze, trzymam kciuki
@martoosia04 poki tylko katar jest, a maly w miare dobrze sie czuje, to wszystko jest w porzadku :)
Ja mialam cesarke 2 lata temu i.. no niestety, ale ten dzien po to jest tragedia.. Jak mialam pierwszy raz wstac, to o malo z bolu nie zemdlalam :/ Ale potem juz szybko doszlam do siebie. Nasza psychika potrafi zdzialac cuda.

@Ces to moze jakas zapiekanke warzywna, z ziemniaczkami..a dla meza dodatkowo kawalek schabika do tego? :p
Moj maz cale szczescie nie lubi czesto jesc miesa..tak jak ja. Raz w tygodniu mieso moze byc, raz rybka..a reszta warzywna, co mi bardzo pasuje :)

Ostatnia edycja:
@martoosia04 współczuję ale chyba dobrze ze ominela cie cc
@sunshine83 szacun ze wytrwalac po cc [emoji6]
Ja sie tak boje cc ze masakra, od razu mam setki mysli w głowie, jak sie bede zajmowac dzieckiem jak pewnie ledwo bede mogla stac, jak podniose starszaka itp itd..[emoji849]
Ja po sn, urodzilam popołudniu, wieczorem juz wstałam, a rano juz bylam na pelnych obrotach [emoji3] tylko szwy troche ciągnęły jak siadalam [emoji57]

Tak, młody tylko katar ma, bez większych problemów, więc chodzi do szkoły normalnie.

Dziś wymyślił sobie zajęcia dodatkowe z gier planszowych [emoji849]

reklama
Cześć, dawno się nie odzywałam :)
Od początku tygodnia chwilami tak strasznie bolą mnie piersi, ze szok.. Nie jak dotykam tylko tak chwile mnie w nich kłuje :/ czasen jest to mega bolesne... Owulacja była tydzień temu, a nigdy tak wcześnie piersi mnie nie bolały :/

Do góry