reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Bedzie miał jądro sprowadzane do moszny bo nadal mu nie zeszło [emoji58]

@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]

Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]
Wiem ze bedzie ciężko ale mam nadzieje ze szybko o wszystkim zapomni [emoji58] dobrze ze to tylko dwa dni w szpitalu bo jeden dzien przyjecie a na drugi operacja i popoludniu do domu [emoji57]

Ja też mega boję się cesarki. W pierwszej ciąży mega się jej bałam i już czułam jej oddech na swoim karku. Młody mi nie chciał wyjść. Krzywo wchodził w kanał rodny. Koszmar. Skończyło się VACUM.

dzieki dziewczyny :)
@Kaamilaaa, bedzie dobrze, trzymam kciuki
@martoosia04 poki tylko katar jest, a maly w miare dobrze sie czuje, to wszystko jest w porzadku :)
Ja mialam cesarke 2 lata temu i.. no niestety, ale ten dzien po to jest tragedia.. Jak mialam pierwszy raz wstac, to o malo z bolu nie zemdlalam :/ Ale potem juz szybko doszlam do siebie. Nasza psychika potrafi zdzialac cuda.

@Ces to moze jakas zapiekanke warzywna, z ziemniaczkami..a dla meza dodatkowo kawalek schabika do tego? :p
Moj maz cale szczescie nie lubi czesto jesc miesa..tak jak ja. Raz w tygodniu mieso moze byc, raz rybka..a reszta warzywna, co mi bardzo pasuje :)

Ostatnia edycja:
@martoosia04 współczuję ale chyba dobrze ze ominela cie cc
@sunshine83 szacun ze wytrwalac po cc [emoji6]
Ja sie tak boje cc ze masakra, od razu mam setki mysli w głowie, jak sie bede zajmowac dzieckiem jak pewnie ledwo bede mogla stac, jak podniose starszaka itp itd..[emoji849]
Ja po sn, urodzilam popołudniu, wieczorem juz wstałam, a rano juz bylam na pelnych obrotach [emoji3] tylko szwy troche ciągnęły jak siadalam [emoji57]

Tak, młody tylko katar ma, bez większych problemów, więc chodzi do szkoły normalnie.

Dziś wymyślił sobie zajęcia dodatkowe z gier planszowych [emoji849]

reklama
Cześć, dawno się nie odzywałam :)
Od początku tygodnia chwilami tak strasznie bolą mnie piersi, ze szok.. Nie jak dotykam tylko tak chwile mnie w nich kłuje :/ czasen jest to mega bolesne... Owulacja była tydzień temu, a nigdy tak wcześnie piersi mnie nie bolały :/

Do góry