martoosia04
Fanka BB :)
U nas już starszak podciąga nosem, ale prócz katarku to nic mu nie jest. Na szczescie daje sobie zakroplić nos, więc dobrze funkcjonuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Bedzie miał jądro sprowadzane do moszny bo nadal mu nie zeszło [emoji58]
Wiem ze bedzie ciężko ale mam nadzieje ze szybko o wszystkim zapomni [emoji58] dobrze ze to tylko dwa dni w szpitalu bo jeden dzien przyjecie a na drugi operacja i popoludniu do domu [emoji57]Kurcze szkoda tylko malucha. ALe bedzie dobrze. Bede trzymac kciuki [emoji847][emoji4]
@Ces mi tez na samą mysl o jakiejkolwiek operacji robi sie słabo (dlatego tez mam paniczny strach przed cc) [emoji849] no ale coz bede musiała zapomniec o swoim strachu i młodego uspokajac[emoji849]
Bedzie miał jądro sprowadzane do moszny bo nadal mu nie zeszło [emoji58]