reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
22 to mialam jak 1 core rodzilam. Piekny wiek. Oj chcialoby sie wrocic[emoji4][emoji847]
No ja jak rodzilam to mialam niecale 18, fajnie byc mloda mamą [emoji6] mam nadzieje ze do konca przyszlego roku uda nam sie bo inaczej odpuscimy [emoji6] nie chce byc w ciazy/rodzic majac wiecej niz 24lat [emoji14]

A ja się późno zdecydowałam na macierzyństwo, miałam 30 lat, kilka dni później i rocznikowo miałabym 31;). No ale teraz zamierzam nadgonić :D

Z perspektywy czasu to jednak zazdroszczę mamom, które zdecydował się/ zostały mamami wcześniej. No ale każdy ma swoją ścieżkę.

dzien dobry babeczki :) dzis niezbyt dobrze spalan- w nocy obudzilam sie 4 razy, bo oddychac nie moglam, taki katar dostalam. Czuje sie, jakbym wczoraj butelke wina wypila :blink:Nie wiem, gdzie ja sie moglam przeziebic :/ Smaku nie mam, nie wiem, jak ja dzis cos ugotuje :laugh2:Albo bedzie bezsmakowe, albo wrecz przeciwnie- przesole :p

@sunshine83 uu kuruj sie. Nie nawidze tego okresu wlasnie bo zawsze cos zlapie. Ja wlasnie pije kawusie i ogladam retransmisje przesluchania Kin-Kaczmarek ws AmberGold.
Ja dzisiaj mam totalna dziure co gotowac starsza nie je miesa, małż najlepiej tylko miecho a mi i malej to wsio ryba. Normalnie dom wariatow

@sunshine83 zdrówka [emoji4]
@Ces no to niezle dla każdego cos innego [emoji3]
No teraz ta najgorsza pogoda [emoji849] oby mi tylko mlody niczego nie złapał bo nie moze przed operacją [emoji849]

reklama
@Kaamilaaa cos powaznego? Oczywiscie jesli mozesz i chcesz napisac.
Dla mnie kazda operacja to koszmar boje sie i na sama mysl mdleje chociaz nigdy nie mialam

Do góry