reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Super [emoji7]
A jakie mialas wyniki krzywej ze i tak dieta cie czeka ?No tp musialas miec prawdziwego pecha zeby tak tuz przed ciążą sie zarazic [emoji45] dobrze ze z synkiem ok [emoji8]
No właśnie w normie, ale jak to mój lekarz powiedział wystarczy, że raz wyjdzie za wysoki wynik:(
IMG_20181116_121214.jpeg

Załączniki

• IMG_20181116_121214.jpeg
    IMG_20181116_121214.jpeg
    45,4 KB · Wyświetleń: 337
Hej:) ja już po wizycie, ale zdjęcia niestety nie mam.
Kość nosowa obecna, przezierność w normie, komory mózgu ok, serce ok i żołądek też:) maluch ma 5,61cm i wyglądał jakby nurkował:) pokazywał stópki i rączki, paluszki można było policzyć:)
Niestety pomimo dobrych wyników krzywej cukrowej, czeka min dieta[emoji30] jestem ciemna w tym temacie więc całą noc będę studiować co ja moge jeść.
Super, że dzidzia rośnie zdrowo! :)
Co do diety pytaj śmiało ja to już przerabialam a dodatkowo później długo stosowałam dietę niskowęglowodanową.

Dziewczyny, nie nadążam was nadrabiać.
Dziś wysłałam wyniki moich pomiarów cukru do diabetolog. Jestem po tygodniu pomiarów i diety. Napisała mi, że muszę włączyć insulinę na noc, jestem załamana. Muszę się wcisnąć na wizytę do niej jak najszybciej, przeraża mnie wizja brania kolejnych hormonów (po Euthyroxie) przez całą ciążę. Czy któraś z was w poprzedniej ciąży brała insulinę przy cukrzycy?

Super [emoji7]
A jakie mialas wyniki krzywej ze i tak dieta cie czeka ?No tp musialas miec prawdziwego pecha zeby tak tuz przed ciążą sie zarazic [emoji45] dobrze ze z synkiem ok [emoji8]

No to prawda, to był pech. Na szczęście się wszystko narazie dobrze układa i trzymajcie kciuki, zeby nadal tak było.

Cześć dziewczyny, czy miała może któraś z was styczność z lekiem Macmiror Complex? Mam mały problem z pęcherzem i moja Pani gin mi go przepisała. W necie są sprzeczne informacje na temat bezpieczeństwa leku, szczególnie w I trymestrze. Z drugiej strony gdyby lek nie był bezpieczny to pewnie Pani doktor by go nie zapisywała :dry:

reklama
Do góry