To już duzy bobas! Chwila i bedzie 2 trymestr superMelduje się po wizycie
Dzieciątko się tak wierciło ze nie mógł doktor wymierzyć po kilku próbach mamy 4,46 cm
Według om dzisiaj jest 10t6d a na usg mamy 11t2d
W załączniku zdjęcie po dzisiejszym usg
Łezka poleciała ostatnie usg miałam 4 tygodnie temu to widziałam kropeczki z bijącym serduszkiem, a dzisiaj pierwszy raz słyszałam i do tego taki mini człowieczek chwale się moja największa miłością ;D
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
No właśnie chyba mam zapalenie pęcherza bo mnie boli na końcu sikania. Ja to taka panikara bo dużo z córką przeszłam i strasznie się boję że coś się dziecku stanie ... dzięki wam dziewczyny . Co ja bym bez was zrobilaParacetamol możesz spokojnie Współczuję infekcji, coś więcej poza gorączką Ci dolega?
Ja póki co kupuję tylko łóżeczko dostawne, bo dziewczyny i tak długo sypialy u mnie w łóżku a do karmienia takie najwygodniejsze chyba. Potem zmienię na większe.
Wózki mam dwa upatrzone, zobaczymy jak wyjdzie.
Już się nie mogę doczekać jutra rana! Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Vivienne 1
Ale piękny dzidziuś nie dziwię się że łezka poleciała . GratulacjeMelduje się po wizycie
Dzieciątko się tak wierciło ze nie mógł doktor wymierzyć po kilku próbach mamy 4,46 cm
Łezka poleciała ostatnie usg miałam 4 tygodnie temu to widziałam kropeczke z bijącym serduszkiem, a dzisiaj pierwszy raz słyszałam i do tego taki mini człowieczek chwale się moja największa miłością ;D
Pianistka1991
Rozmawiałaś już z dyrekcją? Ja chcę w obu szkołach zrobić to w przyszłym tygodniu.U mnie to samo. Tez czekam na koniec semestru...
W jednej szkole mam 26 godzin a w drugiej 14 i już powoli siły opadają...
Pianistka1991
Jaki duży, śliczny bobas! [emoji7][emoji7][emoji7]Melduje się po wizycie
Łezka poleciała ostatnie usg miałam 4 tygodnie temu to widziałam kropeczke z bijącym serduszkiem, a dzisiaj pierwszy raz słyszałam i do tego taki mini człowieczek chwale się moja największa miłością ;D
Pati111
DziękujeJaki duży, śliczny bobas! [emoji7][emoji7][emoji7]
Umówiłam się od razu na pappe i usg genetyczne.
Krew 27.11 a usg 04.12
Pati111
Kochana ty pisałaś o tym ze gdzieś wrzucalas zdjęcia do interpretacji płci ? Ja wogole nie ogarniam tych metodJaki duży, śliczny bobas! [emoji7][emoji7][emoji7]
Cudna ta Twoja miłość gratulujeMelduje się po wizycie
Ja gotowalam długo ale.zawsze do grzanca więc nie wiem jak na zimno smakuje, pewnie zmienia trochę smak. Grzanca dobrze wygotowanego polecam, pychaOglądam Gesslerową, a tam mają czekoladę z winem ...
Ale mi się zachciało takich cukierków czekoladek z wódką
Nigdy nie próbowałam, pewnie nawet nie spróbuję, ale gotowałyście kiedyś wino żeby nie miało %%%?
Jest inne w smaku?
Koniecznie weź, paracetamol jest bezpieczny jednorazowo do 1000mg czyli dwie tabletki po 500 bo takie zwykłe sprzedają. Weź sobie do tego dużą dawkę Wit C też 1000 możesz spokojnie, to pomaga przy wszelkich infekcjachDziewczyny mam gorączkę moge wziąć paracetamol ? 38,2 .... słaba jak oranzada jestem
Ja upatrzylam sobie drewniane, Klupś piccolo dueTeż upatrzyłam sobie dostawne, chicco next2me
Ech dziecięce pobudkiAle pospalam [emoji54] dziecko obudzilo mnie krzycząc do ucha mamooo zrob mi bułki [emoji23] no takze popudka swietna, czuje sie jakby czołg mnie przejechał [emoji52]
Ja czasem do swoich dzieci nie mam cierpliwości przez hormony a do obcych to już w ogóle sobie nie wyobrażam, podziwiam wszystkich nauczycieliNaprawdę szczerze myślałam, że dzisiaj nie wytrzymam w pracy. Rozbolała mnie głowa, energia poziom -100, myślałam, że pozabijam te dzieci za pomyłki, do których w sumie mają prawo... chyba idę na zwolnienie od drugiego semestru i przestanę zgrywać bohatera [emoji53]
Cudnie, duży maluchMelduje się po wizycie
Przy zapaleniu pęcherza pij jak najwięcej, jedz dużo żurawiny i pij sok zurawinowy , jeśli się nie poprawi albo będzie gorzej to podejdź do lekarza po jakieś lekarstwoNo właśnie chyba mam zapalenie pęcherza bo mnie boli na końcu sikania. Ja to taka panikara bo dużo z córką przeszłam i strasznie się boję że coś się dziecku stanie ... dzięki wam dziewczyny . Co ja bym bez was zrobila
reklama
Ewelina245
Gratulacje[emoji4]Melduje się po wizycie